Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 14. Mediteranski sajam
  • 25.01.2017. 19:30

14. Mediteranski sajam u Dubrovniku

Posjetite 14. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se održati od 16. do 19. ožujka 2017. godine u hotelu Tirena-Babin kuk Dubrovnik.

  • 1.503
  • 148
  • 0

Posjetite 14. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore - ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA, i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., od 16. do 19. ožujka 2017. godine u hotelu Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Svih ovih godina okupljaju se izlagači, stručnjaci, pokrovitelji i entuzijasti kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje. Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.

Promocija domaćih kvalitetnih proizvoda

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje s novim proizvodima (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Pozivnica na sajam

Naravno, i ove godine nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te nizom edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera te se svim posjetiteljima ulaz ne naplaćuje.

Prijave do 08. ožujka 2017.

Sve informacije o izlaganju na sajmu, kontakte i prijavnice pronađite u dokumentu ispod teksta. Prijave pristigle nakon 08. ožujka 2017. godine neće se moći prihvatiti.


Dokumenti


Tagovi

Mediteranski sajam Zdrava hrana Dubrovnik Ljekovito bilje Zeleno poduzetništvo


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.