Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Jubilarni sajam
  • 21.01.2018. 15:00

15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

Ovogodišnji, jubilarni sajam će se održati u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik, od 22. do 25. ožujka 2018. godine.

Foto: mediteranski-sajam
  • 387
  • 26
  • 0

Jubilarni 15. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva i ove će se godine održati u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik, od 22. do 25. ožujka 2018. godine.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao najznačajnija sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Treba podsjetiti da je u travnju 2005. godine upravo s ovoga sajma pokrenuta i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.

Na 14. Mediteranskom sajmu 2017. godine izlagalo je preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 20.000 tisuća posjetitelja.

Na sajmu i Dani meda

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije Dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.

Besplatan ulaz

I ove će se godine nastaviti s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, a u pripremi je i niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Sajam je, naravno, i prodajnog karaktera, a ulaz posjetiteljima se ne naplaćuje.

Radi velikog interesa, potrebno je što prije popuniti i ovjeriti prijavnice (ispod članka) te poslati putem e-mail-a kako bi organizatori mogli osigurati prostor za izlaganje.

Rok za prijave je 10. ožujka 2018.

Sajam se održava u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore - ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA i Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o.

Foto: mediteranski-sajam


Dokumenti


Tagovi

Jubilarni sajam Mediteranski sajam GMO free Dubrovnik


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)