Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Privredni sajam Tešanj
  • 10.06.2019. 11:00

15. Međunarodni sajam privrede u Tešnju

Sajam će se održati od 13. do 16. juna u Kraševu, DC Carina, na prostoru koji obuhvata više od 18.000 m2, 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 12.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

Foto: Biznis cetar Jelah-Tešanj
  • 59
  • 2
  • 0

15. Međunarodni sajam privrede u Tešnju očekuje oko 300 izlagača iz Holandije, Nemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Austrije, Makedonije, Crne Gore, Turske i naravno BiH, a zemlja partner je Makedonija.

Sajam će se održati od 13. do 16. juna u Kraševu, DC Carina, na prostoru koji obuhvata više od 18.000 m2, 6.000 m2 zatvorenog izložbenog prostora i preko 12.000 m2 otvorenog izložbenog prostora.

"Kada smo se odlučili da razgovaramo o zemljama partnerima iz okruženja, vodili smo se činjenicama da je ovo do početka 90-tih godina bio jedan jasno definisan ekonomski prostor. Istina da se sada sve više i priča o regionalnoj privrednoj saradnji. Mi smo želeli te i takve aktivnosti implementirati i svesno smo išli u početku na zemlje sa kojima BiH nema nerešenih političkih i drugih pitanja", kaže Senad Brka, predsednik Udruženja privrednika "Biznis centar" Jelah-Tešanj, organizatora sajma. 

Pored izlagačkog dela, sajam obiluje i brojnim tematskim popratnim sadržajima, tj. konferencijama. Odmah posle svečane ceremonije otvaranja i obilaska sajma, biće održan panel na temu "Regionalna privredna saradnja" na kom će učestvovati Denis Zvizdić predsedavajući VM, Rasim Ljajić ministar trgovine Srbije, Svetlana Cenić, regionalna nevladina organizacija Biznis Plus, kao i predstavnici Vlade Makedonije i CG.

U sklopu sajma biće održana i skupština Privredne/Gospodarske komore FBiH i konferencija na temu "Konkurentnosti do kvaliteta - budućnost BH ekonomije", kao i niz B2B susreta, kao i Skupština PK F BIH.

Poslednjeg dana planirano je druženje izlagača i gostiju na platou gde će ih zabavljati Halid Bešlić, koncert koji su kao poklon gradu omogućili Opština Tešanj i Udruženje privrednika.


Tagovi

Privredni sajam Tešanj Međunarodni sajam Senad Brka Biznis centar Jelah-Tešanj


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.