Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EKOBIS 2019
  • 03.08.2019. 12:00
  • Unsko-sanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Bihać

17. Međunarodni sajam ekologije EKOBIS 2019: Partneri turski Kocaeli i Grad Bjelovar

U proteklih 16 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3.000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posjetilo preko 200.000 posjetitelja.

Foto: Privredna komora USK
  • 272
  • 18
  • 0

Privredna komora Unsko-sanskog kantona u susjednoj BiH, organizira 17. Međunarodni sajam  ekologije – EKOBIS 2019,  koji će se održati u Bihaću od 12. do 15.09. 2019. godine. Više od desetljeća Međunarodni sajam ekologije - EKOBIS je najpoznatija i najposjećenija privredna i ekološka manifestacija u široj regiji.

Ovaj status EKOBIS održava kreiranjem pozitivnog poslovnog ambijenta, kroz visoke usluge poslovnog umrežavanja izlagača i posjetitelja, ali i organizacijom svih drugih sadržaja i poslovnih događanja prilagođenih potrebama i željama izlagača.

U proteklih 16 godina na ovom sajmu se predstavilo više od 3000 izlagača iz 18 zemalja, a sajam je posjetilo preko 200.000 posjetitelja. Ovim brojkama svakako treba dodati i preko 500 uspješno realiziranih pratećih sadržaja. Osim toga, sva sajamska događanja prate najznačajnije medijske kuće u regiji. "Sve ovo su dobri argumenti da Vas pozovemo da na vrijeme rezervirate Vaš izložbeni prostor, ali i da prijavite aktivnosti vezane za prateće sadržaje (promocije, prezentacije, degustacije, okrugle stolove i ostale sadržaje)", poručuju u komori.

Regija partner ovogodišnjeg izdanja EKOBIS-a je turska regija Kocaeli. Brojni privrednici će svoje proizvode i usluge prezentirati na posebno uređenom izložbenom prostoru, a organizirat će se i poslovni razgovori s domaćim privrednicima.

Grad partner sajma je Bjelovar koji će na sajmu predstaviti aktivnosti, projekte i gospodarstvo bjelovarskog područja.

Cijena ulaznice na sajam iznosi 1 KM (oko 4 kune) po osobi. Umirovljenici, te učenici osnovnih i srednjih škola uz prethodnu najavu i pratnju nastavnika ostvaruju besplatan ulaz. 

Više informacija o sajmu potražite na ovom linku. 


Tagovi

EKOBIS 2019 Međunarodni sajam ekologije Bihać Prijava Kocaeli Bjelovar


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije