Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje HPA
  • 18.10.2018. 09:00

20. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u RH i 19. izložba ovčjih i kozjih sireva na Rabu

Cilj je ponuditi uzgajivačima mogućnost za stjecanjem novih saznanja iz područja provedbe uzgojno selekcijskih programa, preventive i zdravstvene zaštite ovaca i koza, tehnologije proizvodnje i prerade ovčjeg i kozjeg mlijeka, hranidbe, držanja i njege ovaca i koza, itd.

Foto: Pixabay/jackmac34
  • 228
  • 13
  • 0

Hrvatska poljoprivredna agencija vas poziva na 20. savjetovanje uzgajivača ovaca i koza u RH i 19. izložbu ovčjih i kozjih sireva koje će se održati na Rabu 24. i 25. listopada 2018. godine u hotelu Valamar Padova. 

Cilj savjetovanja je putem predavanja i razgovora s našim vodećim stručnjacima ponuditi uzgajivačima mogućnost za stjecanjem novih saznanja iz područja provedbe uzgojno selekcijskih programa, preventive i zdravstvene zaštite ovaca i koza, tehnologije proizvodnje i prerade ovčjeg i kozjeg mlijeka, hranidbe, držanja i njege ovaca i koza, itd. Najveći dio predavanja održat će stručnjaci s Agronomskog i Veterinarskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

S istim ciljem, unaprjeđivanja proizvodnje, već devetnaestu godinu za redom organiziraju i izložbu sireva s ocjenjivanjem istih od strane stručnog povjerenstva sastavljenog od stručnjaka za sirarstvo s Agronomskog fakulteta iz Zagreba i iz Republike Slovenije. Osim unaprjeđivanja kvalitete, odnosno ukazivanja na nedostatke u proizvodnji, cilj izložbe sireva je i predstavljanje široj javnosti sve većeg broja vrijednih i kvalitetnih proizvoda od ovčjeg i kozjeg mlijeka.

Program pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

HPA Savjerovanje Rab Program Ovce Koze Izložba sireva


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]