Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2014
  • 29.01.2014. 10:00

23.400 posjetitelja na ovogodišnjem Viroexpo-u

19. međunarodni sajam Viroexpo posjetilo je ukupno 23.400 posjetitelja – subota najposjećenija u povijesti sajma

  • 162
  • 13
  • 0

U periodu od 24. do 26. siječnja 2014. u Virovitici je održan 19. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, koji je okupio do sada rekordni broj od 782 izlagača. Na sajmu su sudjelovali izlagači iz 25 zemalja svijeta, a Zemlja partner bila je Kraljevina Nizozemska. Viroexpo je ukupno obišlo 23.400 posjetitelja, a subota je bila najposjećeniji dan u povijesti sajma, kada je sajmom prošlo ukupno 10.600 posjetitelja.

Događanja vezana uz sajam započela su u četvrtak Gospodarskim forumom na kojemu je predstavljena Kraljevina Nizozemska te izložbom fotografija poznatog nizozemskog fotografa Berta Teunissena. U petak, 24. siječnja, sajam je svečano otvorio ministar Gordan Maras, a u nastavku dana održana su brojna stručna predavanja u organizaciji Veleposlanstva Nizozemske.

Subota je bila najposjećeniji dan, podijeljeno je ukupno 4.500 porcija lovačkog paprikaša, održana su brojna stručna predavanja, a na sajamskoj pozornici održan je bogat kulturno-umjetnički program. Potpisana je i Izjava o suradnji Virovitičko-podravske županije i kosovskih općina Orahovac i Shtimje.

Slično je bilo i u nedjelju, kada je umjesto lovačkog, posjetiteljima podijeljen fiš paprikaš i šaran na rašljama, a na pozornici održan zabavni program iz kojeg valja izdvojiti vatreni nastup Plesnog centra "Creative box" Martine Presečan.

Podsjetimo se, pokrovitelji 19. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo bili su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo turizma Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Organizatori i pokrovitelji su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK - Županijska komora Virovitica, HOK - Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Poduzetnički inkubator Virovitičko-podravske županije. Tehnički realizator sajma je tvrtka Viroexpo d.o.o.


Tagovi

Viroexpo Virovitica Sajam Kraljevina Nizozemska Gordan Maras Bert Teunissen Martina Presečan


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]