Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 02.07.2021. 13:20
  • Bjelovarsko-bilogorska, Bjelovar

28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u rujnu - uživo

Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi, pozivaju iz Bjelovarskog sajma.

Foto: Vedran Stapić
  • 1.387
  • 500
  • 0

Zbog epidemioloških mjera odgađani 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 3. do 5. rujna na prostoru u Gudovcu. 

U istom razdoblju održava se i Državna stočarska izložba te tematski sajmovi Peti element, Horop i Gro-ko. 

"Sajmove ćemo organizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama koje su donijele nadležne institucije u Republici Hrvatskoj", napominju iz Bjelovarskog sajma dodajući da su, budući da u ovom trenutku izlaganje na sajmovima u zatvorenim izložbenim prostorima nije dozvoljeno, pripremili alternativna rješenja za sve izlagače koji su do sada izlagali u njihovim izložbenim paviljonima.

"Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi", stoji u pozivu. 

Podsjećamo, na posljednjoj Skupštini društva Bjelovarskog sajma d.o.o., čiji su vlasnici Bjelovarsko - bilogorska županija u visini 60 i Grad Bjelovar 40 posto, na funkciju v.d. direktora imenovan je Zlatko Salaj.  

Prijavne obrasce za nadolazeće manifestacije pronađite u dokumentima ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski međunarodni sajam Gudovac Državna stočarska izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]