Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Bjelovarski sajam
  • 03.07.2021. 11:00

28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam u rujnu - uživo

Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi, pozivaju iz Bjelovarskog sajma.

Foto: Vedran Stapić
  • 54
  • 26
  • 0

Zbog epidemioloških mjera odgađani 28. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam održat će se od 3. do 5. rujna na prostoru u Gudovcu. 

U istom razdoblju održava se i Državna stočarska izložba te tematski sajmovi Peti element, Horop i Gro-ko. 

"Sajmove ćemo organizirati sukladno važećim epidemiološkim mjerama koje su donijele nadležne institucije u Republici Hrvatskoj", napominju iz Bjelovarskog sajma dodajući da su, budući da u ovom trenutku izlaganje na sajmovima u zatvorenim izložbenim prostorima nije dozvoljeno, pripremili alternativna rješenja za sve izlagače koji su do sada izlagali u njihovim izložbenim paviljonima.

"Pokažimo ponovo na Sajamskom prostoru Gudovac sve najbolje što se nudi u poljoprivredi, stočarstvu, hortikulturi, obnovljivim izvorima energije, građevinskoj i komunalnoj opremi", stoji u pozivu. 

Podsjećamo, na posljednjoj Skupštini društva Bjelovarskog sajma d.o.o., čiji su vlasnici Bjelovarsko - bilogorska županija u visini 60 i Grad Bjelovar 40 posto, na funkciju v.d. direktora imenovan je Zlatko Salaj.  

Prijavne obrasce za nadolazeće manifestacije pronađite u dokumentima ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Bjelovarski sajam Jesenski međunarodni sajam Gudovac Državna stočarska izložba


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.


Partner