Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarska večer
  • 29.06.2019. 10:30
  • Požeško-slavonska, Vetovo

5. Ribarska večer u Vetovu

Prihod od manifestacije vetovački će ribiči utrošiti na saniranje nasipa na jednom od ribnjaka.

Foto: Maja Celing Celić
  • 493
  • 34
  • 0

Jubilarni 5. put svoju gastronomsko-turističku priredbu Ribarska večer organizira Športsko ribolovno društvo Matiševac iz Vetova. Ribarska večer održat će se u subotu 6. srpnja na otvorenom prostoru Trga sv. Vinka u središtu toga mjesta. Suorganizatori su Ribarska kuća iz Lukača i vetovački caffe bar Panonija.

Organizatori očekuju nekoliko tisuća posjetitelja za koje će biti pripremljeni brojni specijaliteti po prihvatljivim cijenama i to riblji paprikaš, prženi šaran, šaran na rašljama, ali i roštilj. Posjetitelji će moći kušati i široki asortiman ponajboljih vina članova ovdašnje Udruge vinara Veteri Castra.

Vetovački ribiči prikupljena će sredstva iskoristiti za saniranje nasipa na jednom od dva ribnjaka koji je oštećen, a na taj način žele očuvati bogatstvo ribljeg fonda (šaran, amur, štuka, klen, tostolobik), te zadržati mlade u radu društva. 

Ulaz je besplatan. Cijeli program počet će u 18 sati nastupom tamburaškog sastava De Gotho iz kutjevačkog kraja. Navečer će koncert održati i poznati požeški glazbeni sastav Posegana. 


Tagovi

Ribarska večer Manifestacija Vetovo


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).