Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 5. WineOS
  • 15.10.2018. 09:00

5. WineOS: Budite dio najvećeg vinskog festivala na istoku Hrvatske

Peto izdanje WineOS-a, najvećeg vinskog festivala na istoku Hrvatske, a ujedno i najvažnijeg promotivnog događaja u vinskoj regiji Slavonija i Podunavlje, donosi mnogo noviteta.

Foto: Vinoteka Vinita
  • 280
  • 21
  • 0

Peto izdanje WineOS-a, najvećeg vinskog festivala na istoku Hrvatske, a ujedno i najvažnijeg promotivnog događaja u vinskoj regiji Slavonija i Podunavlje, donosi mnogo noviteta. Svakako najvažnije promjene su nova, ekskluzivnija lokacija te novi termin. WineOS se, naime, "seli" na sam početak godine.

Čini se kako je već prešlo u tradiciju da ovaj neizostavni događaj u životu ljubitelja vina iz Slavonije i Baranje periodički mijenja lokaciju. Tako se WineOS nakon dvije godine Tvrđe te dvije godine središta grada sada seli u južni dio Osijeka. Peto po redu izdanje festivala održat će se, naime, u "Paviljonu Gradski vrt", odnosno u prostorima restorana "Muzej okusa".

Osim, lokacije, "sele" i termin na početak 2019.

Vodeći se željom da što većem broju ljubitelja vina omogući sudjelovanje na ovom prestižnom događaju, glavni organizator, udruga "Dekanter", donijela je odluku i o promjeni termina. Kako bi se izbjegao dio godine u kojem ima pregršt događaja u cijelom gradu te bližoj i široj regiji, WineOS će se održati na samom početku godine, u siječnju. Točan termin je 11. i 12. siječnja 2019. godine.

To znači da će vinoljupci, po svršetku uživanja u raznovrsnim programima uoči blagdana i proslave u "najluđoj noći", nakon kratkog odmora imati priliku uživati u najboljim vinima istoka Hrvatske te brojnih gostiju iz regije. Dapače, termin sugerira kako će to biti i odlično zagrijavanje za najveći vinski blagdan, Svetoga Vinka, koji je desetak dana kasnije.

Bolji i bogatiji program radionica

Tako će gosti imati priliku od samih proizvođača vina čuti što sve spremaju za Vincekovo i eventualno odlučiti gdje će otići na proslavu. Izlagačima će to biti izvrsna zgoda da se još jednom upoznaju s konzumentima njihovih proizvoda, ali ih i na vrijeme "bukiraju" za fešte koje spremaju u naredna dva vikenda u svojim vinarijama u povodu blagdana Svetog Vinka.

Osim samog festivala, organizatori su i ove godine priredili bogat prateći program o kojemu će više detalja biti poznato u sljedećim danima. Zasad tek najavljuju još bolji i bogatiji program radionica u odnosu na prethodne godine za koje će se morati ranije kupovati ulaznice. Također poručuju kako će i peto izdanje WineOS-a ponovno okupiti velik broj proizvođača iz Hrvatske i susjednih zemalja, a među njima će biti i nekoliko novih manje ili više poznatih imena.

Pozivnicu pronađite u dokumentu ispod teksta.


Dokumenti


Tagovi

WineOS Vinski festival Osijek Muzej okusa Dekanter


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]