Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prnjavor 2018
  • 15.03.2018. 16:30

7. Regionalni sajam Privrede, poljoprivrede i turizma

Regionalni sajam privrede nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za poduzetnike, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje.

Foto: Facebook/Regionalni sajam privrede
  • 194
  • 15
  • 0

Regionalni sajam privrede predstavlja mjesto regionalne promocije ekonomskih i trgovinskih interesa i mogućnosti, kako najznačajnijih regionalnih kompanija, tako i nacionalnih ekonomija zemalja jugoistočne Europe, a održat će se od 27. do 28. ožujka u Prnjavoru, u susjednoj BiH.    

Regionalni sajam privrede nudi prostor i mogućnost za predstavljanje, upoznavanje i stručne kontakte za poduzetnike, odnosno doprinosi izgradnji i jačanju prekogranične saradnje. Želja organizatora je da ova manifestacija bude mjesto razmjene informacija, stjecanja stručnih saznanja i pokretanja novih ideja, koje će privredu učiniti konkurentnijom na europskom i svjetskom tržištu.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti projektnom timu sajma na e-mail adresu: sajam@racelinac.com  kao i na telefone: +387 51 555-317, +387 66 237-788.

 


Tagovi

Regionalni sajam privrede Prnjavor 2018 Općina Čelinac BiH


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]