Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival održivog življenja
  • 03.08.2014. 08:00

7. ZeGeVege festival

Važnost festivala prepoznale su brojne osobe i institucije koje su mu pružile podršku, među kojima je i predsjednik RH Ivo Josipović. Prošlogodišnji sajam okupio je 75 izlagača i 40.000 posjetitelja

  • 280
  • 38
  • 0

Ove će se godine, na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, 05. i 06. rujna održati 7. ZeGeVege – festival održivog življenja. Festival je dio međunarodnog projekta Veganmanija u sklopu kojeg se ovakvi festivali održavaju u Linzu, Beču, Klagenfurtu, Winterthuru, Münchenu, Iserlohnu i Innsbrucku.

Svake godine okuplja sve veći broj izlagača, ali i zainteresiranih posjetitelja pa je tako prošlogodišnje izdanje okupilo 75 izlagača, 32 izvođača zabavnog programa te 40.000 posjetitelja. ZeGeVege je jedinstveni festival u Hrvatskoj na kojem se izlažu i promoviraju isključivo proizvodi biljnog podrijetla, proizvodi koji nisu testirani na životinjama te okolišno prijateljski proizvodi. Prilika je ovo brojnim proizvođačima zdrave hrane, ekoloških i održivih proizvoda te kozmetike koja nije testirana na životinjama, da svoje proizvode predstave brojnim posjetiteljima.

Posjetitelje očekuje pregršt zanimljivog sadržaja

ZeGeVege festival, Zagreb

Detaljan program ZeGeVege festivala sa točnim rasporedom nastupa sudionika na pozornici, radionicama kuhanja te pregled predavanja bit će objavljeni neposredno prije početka festivala. No kako je ponuda svake godine sve bogatija, posjetitelji i ove godine od ZeGeVege festivala mogu očekivati brojna iznenađenja, edukativne i zabavne sadržaje, široku ponudu raznih proizvoda te zanimljive i korisne informacije. Prošle su godine u ponudu festivala bile uključene razne degustacije i promotivne prodaje, radionice kuhanja, predavanja, plesne škole, dječji kutak s radionicom za najmlađe, a bile su tu i projekcije kratkih dokumentarnih filmova te nagradna igra i još puno kvalitetnog i zabavnog sadržaja.

Cilj festivala je pomoći građanima da održivo koriste za život neophodne prirodne resurse, uz najmanji utjecaj na okoliš bez ugrožavanja životinja i dobrobiti drugih ljudi.

Važnost festivala prepoznale su i brojne institucije koje su mu dale podršku. Tu su: predsjednik RH Ivo Josipović, Hrvatska poljoprivredna agencija, Agencija za zaštitu okoliša, Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo, HGK – Sektor za turizam te mnogi drugi.


Tagovi

ZeGeVege Festival Edukativni sadržaji Degustacije Radionice kuhanja Proizvodi biljnog podrijetla Plesne škole Dječji kutak Prirodni resursi Ivo Josipović Hrvatska poljoprivredna agencija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.