Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Novosadski sajam
  • 09.05.2015. 14:45

82. Novosadski sajam otvorio svoja vrata!

Sunčano i toplo vrijeme izmamilo je brojne posjetitelje da posjete 82. po redu Novsadski sajam!

  • 101
  • 5
  • 0

Danas je svoja vrata otvorila jedna od najvećih sajamskih manifestacija u ovom dijelu Europe - 82. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu - i traje sve do 15. svibnja 2015, a posjetiti ga možete svakodnevno od 9 do 19h. Proizvođači, trgovci, stručnjaci, privredne delegacije, predstavnici medija i posjetitelji iz svih dijelova društvenog i privrednog sektora već su zauzeli svoje pozicije, a toplo i sunčano vrijeme izmamilo je i brojne posjetitelje.

Nacionalna izložba stoke

Nacionalna izložba stoke po tradiciji jedan je od najzanimljivijih segmenata Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, a organizira se u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede i zaštite okoliša Republike Srbije. Goveda će biti izložena u Hali 12 i na otvorenom prostoru, a osim autohtonih pasmina podolsko govedo i buša, mliječne pasmine holštajn-frizijske, posjetitelji će imati priliku vidjeti i reprezentativna grla simentalske pasmine. U subotu, 9. svibnja, tradicionalno će se održati i natjecanje u preskakanju prepona, a natjecanje u vožnji zaprega na programu je u nedjelju, 10. svibnja.

Odvezite se kući s novim Belarusom!

Sajam je i ove godine za sve posjetitelje organizirao nagradnu igru, a glavna nagrada je traktor Belarus 320 koji je osigurala tvrtka Agropanonka MTZ Finke iz Novoga Sada. Sve što trebate napraviti jest ulaznicu s ispunjenim osobnim podacima ubaciti na za to predviđeno mjesto i držati palčeve do četvrtka, 14. svibnja, kada će izvući najsretnijeg dobitnika.

I Agroklub hostese dijele poklone

Kako bismo boravak na sajmu posjetiteljima učinili još zanimljivijim, od 9. do 13. svibnja 2015. sajmom šetaju zgodne Agroklub hostese s kojima se mogu fotografirati i osvojiti poklon! Ako vas zaustave, nemojte pobjeći, već osvojite majicu i kapu za ženu, djevojku, sestru, mamu.. ili pak za sebe! Sve što trebate napraviti jest podijeliti fotografiju sa svojim prijateljima na Facebook-u i obavezno je označiti hashtag-om #agroklub. Zatim brojite svoje lajkove jer svakog dana 3 korisnika koji prikupe najviše lajkova, dobivaju Agroklub majicu i kapu!


Partner

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]