Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agritechnica 2022
  • 18.09.2021. 18:00
  • Nemačka

Agritechnica uživo u Hanoveru: Umesto u novembru, održaće se na proleće 2022.

Pandemija je prolongirala i Agritechnicu, najveći svetski sajam poljomehanizacije koji će se održati krajem februara, početkom marta uz, naravno, poštovanje epidemioloških mera.

Foto: Vedran Stapić
  • 167
  • 7
  • 0

Ovogodišnja Agritechnica, najveći svetski sajam poljomehanizacije, koji je trebalo da bude održan u novembru, prolongiran je zbog pandemije. Iako se tradicionalno održava u jesen, sledeće njeno izdanje predviđeno je za rano proleće, tačnije, od 27. februara do 5. marta 2022.

Ova izložbena manifestacija koja se održava u Hanoveru privuče stotine hiljada posetilaca iz celog sveta, a prošlu je, 2019. godine posetilo njih oko pola miliona. 

Iako je Nemačka izrazito rigorozna kada su u pitanju epidemiološke mere, Savezna država Donja Saksonija, gde se Agritechica održava, dopušta organizovanje velikih događanja uz pridržavanje 3G pravila (da je osoba vakcinisana, da ima negativan nalaz brzog ili PCR testa ili je prebolela koronu, nap.a.) i higijenskih mera. 

Nemačko poljoprivredno društvo (DLG), organizator sajma, oslanja se i na dobar procenat vakcinisanih u mnogim evropskim zemljama. 

Kada je reč o ulaznicama, upravo zbog ubrzavanja ulaska, one će biti dostupne samo putem interneta, a posetioci ih mogu obezbediti na stranici sajma gde se uz registraciju traži i 3G dokaz. 

Nošenje maski biće obavezno budući da je reč o situaciji gde ljudi ne mogu da drže minimalnu udaljenost od 1,5 m, ali, kako kažu organizatori, ne može se predvideti kakvi će propisi važiti za pet meseci. 

Treba napomenuti da će ovoga studenog biti održani onlajn događaji sa temama o obradi zemljišta i setvi, đubrenju, zaštiti useva, navodnjavanju, žetvi, berbi i slično. 


Tagovi

Agritechnica 2022 Sajam 3G pravila Ulaznice Hannover


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Magnolija-drvo gracioznih cvetova!