Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca
  • 04.02.2022. 09:00
  • Međimurska, Prelog

Agro Arca - sudjelujte na 13. domaćem sajmu inovacija u poljoprivredi

Posjetitelje na sajmu očekuje preko 300 izlagača iz Hrvatske i desetak zemalja svijeta.

Foto: Facebook/Agro Arca
  • 429
  • 49
  • 0

Već 13. međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji Agro Arca održat će se od 13. do 15. svibnja ove godine u Gradu Prelogu.

"Organizacijom ovog sajma želimo pružiti mogućnost svim sudionicima da na jednom mjestu predstave svoju kreativnost i inovativnost kao i dosege u proizvodnji i preradi hrane", napominju organizatori iz Udruge inovatora Hrvatske

Pozvali su sve koji imaju kreativne, inovativne, kvalitetne i razvojne ideje i projekte, proizvode i usluge iz područja vinogradarstva i vinarstva, maslinarstva, pčelarstva i medarstva, voćarstva, ekološke proizvodnje i obnovljivih izvora energije, poljome-mehanizacije, proizvodnje domaćih, tradicionalnih i izvornih proizvoda, preradi i proizvodnji drugih prehrambenih proizvoda – hrane i pića, da im se pridruže na Agro Arci.

Dolaze izlagači iz 10-ak zemalja

Posjetitelje na sajmu očekuje preko 300 izlagača iz Hrvatske i desetak zemalja svijeta, a za izlagače je ovo prilika za prezentiranje i promidžbu, direktnu prodaju, poslovno povezivanje, upoznavanje i razmjenu infomracija s osobama i organizacijama iz industrije, a mogu osvojiti i razne nagrade.

"Prigoda je to poslovnim ljudima iz Hrvatske i inozemstva da se upoznaju s dijelom najnovijih dostignuća u poljoprivredi i prehrambenoj industriji, šumarstvu, drvnoj industriji, veterinarstvu, sigurnosti hrane, ribarstvu te s dostignućima na području ekološke i tradicionalne proizvodnje hrane", poručili su organizatori. 


Tagovi

Agro Arca Sajam Prelog Izlagači Posjetitelji


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.