Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CROAGRO
  • 17.11.2022. 10:30

Agroklub vas vodi na sajam CroAgro - osvojite ulaznice!

Bliži se Međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije – CroAgro. Prijavite se!

Foto: Facebook/Zagrebački velesajam
  • 1.535
  • 135
  • 0

Agroklub vas vodi na ovogodišnje izdanje Međunarodnog sajma poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije - CroAgro koji se održava onako kako to tržište i traži - u razdoblju mirovanja poljoprivredne aktivnosti. Od 1. do 4. prosinca 2022. na prostoru Zagrebačkog velesajma očekuje vas 250 izlagača iz 19 zemalja svijeta. 

U paviljonima će ponovo zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u proizvodnji. Bit će prisutni i brojni izlagači sjemena, sadnog materijala i sredstava za zaštitu bilja. Tu su i popratne manifestacije promotivnog, prodajnog i kongresnog karaktera na preko 16.000 m2 zatvorenog paviljonskog prostora. Svatko će moći pronaći nešto zgodno i korisno za sebe, svoju obitelj ili gospodarsku djelatnost.

"Cilj organizacije je postaviti najviše standarde i učiniti da ova manifestacija bude najznačajniji agrarni događaj u Hrvatskoj i šire. Dakle, okupiti na jednom mjestu sve odgovore koje poljoprivrednici traže, bilo u stručno/edukativnom bilo u izlagačkom segmentu", izjavio je u nedavnom intervjuu za Agroklub, voditelj projekta sajma Damir Pavlek.

Damir Pavlek: CroAgro je sajam kakav poljoprivreda zaslužuje!

Inače, sajam će se održati u devet međusobno povezanih i grijanih paviljona. Valja napomenuti da se u istom terminu održavaju Sajmovi hrane i zdravog življenja. Uz izložbeni dio, prate ih stručni skupovi i konferencije na aktualne teme.

Prijavi se i osvoji!

Organizatori procjenjuju da će sajam posjetiti između 30 i 50 tisuća posjetitelja iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine te ostalih zemalja u okruženju.

I vi imate priliku biti dio njih i to uz besplatnu ulaznicu. Ispunite kratki prijavni obrazac ispod članka, a Agroklub i Zagrebački velesajam će pokloniti po dvije ulaznice za 15 najsretnijih čitatelja. 

Prijave traju do ponedjeljka, 28. studenog u 12 sati nakon čega ćemo izvući dobitnike.

Sretne dobitnike obavijestit ćemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na sajam trebat će im osobna iskaznica koju će pokazati na info pultu glavnog ulaza.  

Sretno svima!


Tagovi

CROAGRO Ulaznice Sajam


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522