Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 19.01.2014. 11:00

Agrotech 2014. – sajam poljomehanizacije

Izbor poljoprivrednog stroja godine i Olimpijada mladih poljoprivrednika, samo su mali dio programa Agrotech-a 2014.

  • 313
  • 25
  • 0

20. jubilarno izdanje međunarodnog sajma poljoprivrednih strojeva i opreme, Agrotech 2014., održavat će se od 7. do 9. ožujka u Kielcu - Poljska. Vrhunski je to poljoprivredni događaj koji okuplja izlagače iz svih krajeva svijeta.

Prošle godine organizatori sajma ugostili su 630 izlagača iz 19 zemalja, uključujući Poljsku, Italiju, Njemačku, Francusku, Južnoafričku Republiku, Švicarsku i Koreju. Više od 55.000 posjetitelja nazočilo je prošlom Agrotech-u.

Stotine izložbenih primjeraka traktora, kombajna, sijačica, utovarivača te drugih poljoprivrednih strojeva i opreme izložit će se na jednom mjestu. Prilika je to za sve poljoprivrednike da dobiju uvid u najnovije poljoprivredne trendove.

Sajam uživa velik ugled među izlagačima i posjetiteljima i najveći je poljoprivredni sajam te vrste u Poljskoj. Idealno je mjesto za predstavljanje tržišnih noviteta i uspostavljanje novih poslovnih odnosa.

Program Agrotech-a uključuje brojne važne događaje, poput svečanosti dodjele nagrada Ministra poljoprivrede i ruralnog razvoja, prestižnu nagradu za poljoprivredni stroj godine -Agricultural Machine of the Year, kao i finale Olimpijade mladih poljoprivrednika. Paralelno sa Agrotech-om održava se i 14. međunarodni sajam drvne industrije i šumarstva - Las Expo 2014.

Više informacija možete saznati na: www.targikielce.pl


Tagovi

Agrotech Poljoprivredni sajam Kielce Poljska Las Expo Poljomehanizacija Traktor


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Uljemat

Nemoguće je pronaći prodavače M/Ž. Zato se pripremam za montažu uređaja (umjetna inteligencija) koji će raditi na obnovljive izvore, dati doprinos u klimatskoj neovisnost...

Više [+]