Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • AgroTECH
  • 24.02.2020. 14:30

AgroTECH 2020: Posjetite 26. međunarodni sajam poljoprivrede u Poljskoj

Izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona te na otvorenom prostoru. Prošle se godine na sajmu predstavilo 750 izlagača iz 21 zemalja svijeta na 66.000 m2, a sajam je posjetilo preko 75.000 posjetitelja.

Foto: Facebook/Targi Kielce S.A.
  • 798
  • 38
  • 0

Već 26. međunarodni sajam poljoprivrede AgroTECH 2020, manifestacija koja je više od četvrtine stoljeća dio povijesti i tradicije poljske poljoprivrede, održat će se u Kielcu od 13. do 15. ožujka.

Jedna je od najvećih poljskih izložbi poljoprivredne tehnologije, a izlagači će svoje proizvode predstaviti u 11 paviljona te na otvorenom prostoru. Prošle se godine na sajmu predstavilo 750 izlagača iz 21 zemalja svijeta na 66.000 m2, a sajam je posjetilo preko 75.000 posjetitelja.

AgroTECH sadrži ponudu za velika i mala poljoprivredna gospodarstva, a na njemu će se predstaviti razni poljski proizvođači i strane tvrtke. Sajam obuhvaća izložbu traktora te širok spektar priključaka i dodataka za poljoprivrednu proizvodnju. Izloženi će također biti i vrtlarski alati, sredstva za poljoprivrednu proizvodnju i dr.

Ovaj sajam privlači brojne poljoprivrednike iz cijele Poljske i svijeta, kao i stručnjake za poljoprivrednu tehnologiju. Paralelno s njim održat će se i Sajam drvne industrije i šumarskog planiranja na kojem će se predstaviti izlagači alata i strojeva koji se koriste u transportu i obradi drva, šumskih pesticida te opreme za lov. 

Kako je to izgledalo prošle godine pogledajte u videu:


Tagovi

AgroTECH Sajam Sajam poljoprivrede Poljska Kielc


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]