Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Akademija ekološke poljoprivrede
  • 21.03.2017. 16:30

Akademija ekološke poljoprivrede u Splitu

Novi ciklus edukacija za ekološke proizvođače pod nazivom Akademija ekološke poljoprivrede počet će 22. ožujka 2017. u Splitu.

Foto: Goodluz/bigstockphoto.com
  • 1.362
  • 86
  • 0

Novi ciklus edukacija za ekološke proizvođače pod nazivom Akademija ekološke poljoprivrede u organizaciji Javne ustanove RERA SD, Ekološkog instituta Ecologica iz Zagreba i Udruge Dalmacija EKO počinje u srijedu, 22. ožujka 2017. u 9.00 sati, u prostorijama Udruge Zdravi grad (Vukovarska ulica 64, Split).

Prva dva dana bit će obrađene teme vezane za obradu tla te bilance u ekološkoj poljoprivredi, a treći dan predviđeno je predavanje o ekološkom vinogradarstvu, uz studijski posjet Vinskim dvorima d.o.o. - najvećem ekološkom vinogradu Tribidraga u RH.

Za postojeće i buduće eko proizvođače

Voditeljica Akademije ekološke poljoprivrede je Sonja Karoglan Todorović, međunarodna konzultantica i jedna od najistaknutijih hrvatskih stručnjakinja, a predavačima koji su vodili prethodne edukacije, Darku Znaoru i Mladenu Iličkoviću, pridružit će se Konrad Hauptfleisch iz IFOAM-a Organics International te Zoran Civadelić iz Ericssona.

Program edukacije namijenjen je postojećim i budućim ekološkim proizvođačima, a traje 70 sati.

Novi ciklus edukacija nastavak je RERA-ina projekta EkoBiz, a sufinanciran je sredstvima Europske unije kroz projekt Hrvatske zajednice županija pod nazivom Ladder. Za više informacija o projektu kontaktirajte voditeljicu projekta EkoBiz, višu savjetnicu JU RERA SD Jelenu Petrov na 099/342-5050.

Foto: Goodluz/bigstockphoto.com


Tagovi

Akademija ekološke poljoprivrede


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle od 6 sjemenki uguranih u obično vulgaris zemlju izniklo je 4 mladice. Nije još vrijeme za sadnju ali klijavost sjemenki kakve jesu je solidna. Ove će biti probno posađene kad još malo ojačaju pa kako im bude.