Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ribarska noć
  • 18.06.2014. 09:00

Aljmaška ribarska noć 2014.

Treći ples šarana i škarpine očekuje Vas u Aljmašu uz bogatu ponudu jadranskih i dunavskih ribljih specijaliteta te TS Ravnica i klapu Čikat

  • 382
  • 34
  • 0

U subotu, 21. lipnja 2014. godine, s početkom u 18:00 sati u Aljmašu će se održati treća po redu Aljmaška ribarska noć, uz gostovanje klape "Čikat" s Lošinja, majstora u spremanju morskih ribljih specijaliteta iz Splita, kao i domaćeg SRD Dunav iz Aljmaša koji će spremati specijalitete od slatkovodne ribe.

Aljmaška ribarska noć pod nazivom "Treći ples šarana i škarpine" pravi je praznik ribe i pjesme, a tom manifestacijom povezuju se obale Dunava i Jadrana. Očekuje vas prezentacija tradicionalne gastronomije uz bogatu ponudu jadranskih i dunavskih ribljih specijaliteta. Uz zvuke poznatog tamburaškog sastava "Ravnica" organizatori će opet pokušati dočarati spoj zeleno-plave Hrvatske, kako kulturno tako i gastronomski.

"Ovom manifestacijom htjeli bismo povezati naše obale Dunava i Jadrana, te smo kao temeljnu poveznicu uzeli ribe i ribare zbog njihove povijesne važnosti kako za razvoj Aljmaša tako i za razvoj manjih dalmatinskih mjesta. Glavni događaj je stoga bogata prezentacija tradicionalne gastronomije jela od morske i slatkovodne ribe, u kojoj će se prijavljene ekipe kuhara natjecati u pripremi fiš paprikaša dok će nam gosti iz Dalmacije pripremati specijalitete od morske ribe", izjavili su organizatori najavljujući ovu manifestaciju.


Tagovi

Aljmaška ribarska noć Riba Aljmaš Klapa Čikat Šaran Škarpina Riblji specijaliteti Fiš paprikaš TS Ravnica Manifestacija


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]