Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Belgrade Food Show
  • 12.10.2018. 11:00

Belgrade Food Show - promocija srpske hrane

Belgrade Food Show je jedinstveni biznis događaj - kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima.

Foto: Belgrade Food Show
  • 254
  • 11
  • 0

Jedinstveni biznis događaj - kombinacija sajma viskokvalitetne hrane i pića, edukativne konferencije i prilike za susrete sa kupcima, Belgrade Food Show, biće organizovan zahavljujući Asocijaciji za promociju srpske hrane. Cilj je da se Srbija pozicionira kao lider u regionu Jugoistočne Evrope u ovoj industriji.

U hotelu Crowne Plaza u Beogradu, 5. i 6. novembra, okupiće se domaći i regionalni proizvođači, kupci i distributeri visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda. Na konferenciji, kroz učešće eminentnih evropskih i domacih stručnjaka i kompanija, moći će da se sazna više o novim svetskim i regionalnim trendovima i načinu poslovanja na različitim tržištima. 

Zainteresovani izlagači i posetioci imaju priliku da se prijave putem oficijalnog sajta www.belgradefoodshow.rs, gde možete da potražite i program.

"Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za predstavnike industrije da steknu nova znanja i predstave svoje jedinstvene proizvode. Ovo je prvi događaj ove vrste, a broj kompanija koje mogu da učestvuju je ograničen. Trenutno, prednost imaju kompanije koje izvoze ili su spremne za izvoz viskokvalitetnih proizvoda od voća i povrća, inovativnih mlečnih proizvoda i premijum mesnih proizvoda", rekao je Robert Čoban, predstavnik Asocijacije za promociju srpske hrane. 


Tagovi

Belgrade Food Show 2018 Promocija srpske hrane Prehrambena industrija

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Narodnu nošnju krasi prelep ukrasni kaiš.