Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Organska hrana
  • 06.12.2013. 18:00

BioFach 2014. - sajam organske hrane

Vodeći svjetski sajam organske hrane BioFach slavi 25. rođendan

  • 579
  • 46
  • 0

Međunarodni sajam ekološke poljoprivrede i organskih proizvoda - BioFach, u veljači 2014., obilježit će 25. obljetnicu postojanja.

Od 12. do 15. veljače 2014. godine, organski svijet u svoj svojoj raznolikosti ponovno će se okupiti u Nürnbergu u Njemačkoj. Očekuje su oko 2.500 izlagača i više od 40.000 posjetitelja.

Hrvatska gospodarska komora i Ministarstvo poljoprivrede šesti put za redom organizirat će zajedničko predstavljanje hrvatskih ekoloških proizvođača na sajmu.

BioFach je jedan od najvećih sajmova takve vrste u svijetu, ali i najveća svjetska pozornica ekološke poljoprivrede.

Pokrovitelj sajma je IFOAM - Međunarodna organizacija za ekološku poljoprivredu, što je ujedno garancija primjene strogih kriterija za izlagače, ali i visoke kvalitete izloženih proizvoda.

Od pionira i entuzijasta u proizvodnji ekoloških proizvoda BioFach je prerastao u najveću svjetsku izložbu ekološke industrije.

Prošle godine, na zajedničkom izložbenom prostoru, Hrvatsku su predstavili proizvođači: Spider Grupa d.o.o., Hermes International d.o.o., OPG Mario Sever, Grbić d.o.o., PZ Svirče, Sjenokoša d.o.o. te certifikacijske kuće: Zadruga AgriBioCert i Austria Bio Garantie d.o.o. - Hrvatska.

U nastavku članka donosimo Vam video prilog sa sajma BioFach 2013.

Više informacija možete saznati na: www.biofach.de

Photo: she.hr


Tagovi

Nürnberg Njemačka IFOAM Ekologija Eko Organska hrana HGK Eko proizvodnja


Autorica

Nikolina Fako

Više [+]

Nikolina je administratorica portala Agroklub. Ima 28 godina, a završila je diplomski studij marketing managementa na Ekonomskom fakultetu u Osijeku ... a moto joj je: „Život je puno lakši ako kroz njega ideš sa osmijehom“.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Tisuće španjolskih poljoprivrednika prosvjedovalo u Madridu: Guše nas pravila ZPP-a

Tisuće španjolskih poljoprivrednika i jučer su, 17. ožujka, prosvjedovali u središtu Madrida.  Kako piše dw.com, u centar glavnog grada stigli su sa stotinama traktora, z...

Više [+]