Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Viroexpo 2019
  • 16.03.2019. 10:30
  • Virovitičko-podravska, Virovitica

Bojan Mijok: Viroexpo je konačno dobio svoj dom, ali i veći udio poljoprivrede!

Viroexpo s opravdanjem nosi epitet jednog od najprepoznatljivijih brendova grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Što kaže prvi čovjek sajma, direktor Bojan Mijok, saznajte iz nastavka.

Foto: Karolina Tušek
  • 1.574
  • 151
  • 0

Viroexpo s opravdanjem nosi epitet jednog od najprepoznatljivijih brendova grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije. Osim što stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja Hrvatske, ali i šire, sajam iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost.  

Na otvorenju smo imali prilike razgovarati s prvim čovjekom sajma, direktorom Viroexpa, Bojanom Mijokom.

"Nakon 24 godine, Viroexpo je konačno dobio svoj dom. U ove 24 godine, šest puta smo mijenjali lokaciju, a svaki puta smo morali improvizirati u vremenu i prostoru kako to napraviti, ali ove godine konačno, kroz Projekt Slavonija, Baranja i Srijem, dobili smo 14 milijuna kuna od Ministarstva poljoprivrede i 2,5 milijuna kuna od Virovitičko-podravske županije, i dobili smo ovu novu prekrasnu halu površine 5.200 kvadrata zatvorenog prostora te 1.000 kvadrata natkrivenog prostora plus 3.500 kvadrata otvorenog izlagačkog prostora. Ove godine smo znatno povećali poljoprivredni dio sajma.

Otvoren 24. Viroexpo: 625 izlagača u novoj hali od 6.200 kvadrata!

Tri razloga za rekordnu posjećenost

Ove godine imamo 625 izlagača iz 29 zemalja te je ovo zasigurno najveći sajam do sada. Ponosni smo na nekoliko naših gospodarskih partnera i pokrovitelja, to je Prvo hrvatsko pivo Osječko pivo, Slatinska banka i ZET koji nam je ove godine ustupio vlakić koji će svaki dan za vrijeme trajanja sajma voziti besplatno iz centra grada prema sajamskom prostoru. 

Svake godine ostvarimo između 25 i 30 tisuća posjetitelja, no ove godine zaista očekujem rekordan broj posjetitelja zbog tri razloga - novi je prostor, najveći sajam do sada i jako lijepo vrijeme. Za iduću godinu mogu reći samo ovo - idemo još jače, još bolje i još više!", zaključio je direktor sajma Bojan Mijok.

Sajam je otvoren jučer, a svi koji žele moći će ga posjetiti još danas i sutra, 17. ožujka.


Fotoprilog


Tagovi

Viroexpo 2019 Sajam gospodarstva Poljoprivreda Virovitica Bojan Mijok


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Viroexpo d.o.o.

33000 Virovitica, Hrvatska
tel: + 385 33 638 270, fax: + 385 33 638 278, e-mail: info@viroexpo.hr web: http://viroexpo.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić