Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eima 2021
  • 02.10.2021. 07:30
  • Bologna, Italija

Bologna: Pet dana međunarodnog sajma poljomehanizacije EIMA 2021.

Petodnevna manifestacija obuhvatit će četrnaest robnih sektora te pet specijaliziranih salona na kojima će predstaviti avangardne tehnologije agrara na globalnoj razini.

Foto: Facebook/EIMA International
  • 80
  • 22
  • 0

Na već 44. izdanju međunarodne izložbe poljoprivrednih strojeva EIMA 2021., koja se održava u talijanskoj Bologni od 19. do 23. listopada, predstavljeni će biti najnoviji proizvodi i asortiman vodećih marki. Od snažnih modela za operacije na otvorenom polju do specijaliziranih za vinograde i voćnjake, kao i onih za višenamjenske aktivnosti, izložba će ponuditi visokotehnološka rješenja za sve vrste poljoprivrede.

Petodnevna manifestacija obuhvatit će četrnaest robnih sektora te pet specijaliziranih salona: EIMA Components, Green, Energy, Idrotech i Digital, na kojima će, kako ističu na svojim stranicama, predstaviti avangardne tehnologije agrara na globalnoj razini.

Održat će se na izložbenom prostoru od 375.000 m² gdje će oko 1.950 tvrtki iz pedeset zemalja izložiti više od 50.000 modela strojeva i opreme za sve vrste poljoprivrednih poslova ili zelenih radova.

Također, Bologna će, tradicionalno, biti domaćin dodjele nagrada TotY Traktor godine kada će u novoj, vanjskoj areni biti predstavljeno četrnaest finalista sve naprednijih tehnologija. 

Kada je riječ o mjerama protiv pandemije SARS-CoV-2, posjetiteljima će se na ulasku mjeriti temperatura, maske će biti obavezne kao i dezinfekcija ruku te distanca. 


Fotoprilog


Tagovi

EIMA 2021 Bologna Sajam mehanizacije Toty Traktor godine


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.