Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Eima 2021
  • 02.10.2021. 07:30
  • Bologna, Italija

Bolonja: Pet dana međunarodnog sajma poljomehanizacije EIMA 2021.

Petodnevna manifestacija obuhvatiće 14 robnih sektora te pet specijalizovanih salona na kojima će predstaviti avangardne tehnologije agrara na globalnom nivou.

Foto: Facebook/EIMA International
  • 276
  • 26
  • 0

Na već 44. izdanju međunarodne izložbe poljoprivrednih mašina EIMA 2021., koja se održava u italijanskoj Bolonji od 19. do 23. oktobra, predstavljeni će biti najnoviji proizvodi i asortiman vodećih marki. Od snažnih modela za operacije na otvorenom polju do specijalizovanih za vinograde i voćnjake, kao i onih za višenamenske aktivnosti, izložba će ponuditi visokotehnološka rešenja za sve vrste poljoprivrede.

Petodnevna manifestacija obuhvatiće 14 robnih sektora te pet specijalizovanih salona: EIMA Components, Green, Energy, Idrotech i Digital, na kojima će, kako ističu na svojim stranicama, predstaviti avangardne tehnologije agrara na globalnom nivou.

Održaće se na izložbenom prostoru od 375.000 m² gde će oko 1.950 kompanija iz 50 zemalja izložiti više od 50.000 modela mašina i opreme za sve vrste poljoprivrednih poslova ili zelenih radova.

Takođe, Bolonja će, tradicionalno, biti domaćin dodele nagrada TotY Traktor godine kada će u novoj, spoljnoj areni biti predstavljeno 14 finalista sve naprednijih tehnologija. 

Kada je reč o merama protiv pandemije SARS-CoV-2, posetiocima će se na ulasku meriti temperatura, maske će biti obavezne kao i dezinfekcija ruku kao i distanca. 


Foto prilog


Tagovi

EIMA 2021 Bolonja Sajam mehanizacije Toty Traktor godine


Autorka

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi baštovanka s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Čestitamo vam Međunarodni dan mrkve!
Skoro da smo zaboravili na kraljicu mrkvicu, najvažniji sastojak svakog poštenog čušpajza.
Foto: Depositphotos/nblxer