Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomurski sejem
  • 22.07.2015. 16:30

Brojne izložbe i natjecanja na Agra 2015!

Od 22. do 28.8. posjetite 53. izdanje međunarodnog poljoprivredno-prehrambenog sajma Agra 2015.!

  • 550
  • 25
  • 0

AGRA će se svojim, već 53. ponavljanjem, potvrditi kao najvažniji međunarodni poljoprivredno-prehrambeni sajam u susjednoj regiji Hrvatske, Austrije i Mađarske. I ove godine će ponuditi vrhunsku poljoprivrednu i šumarsku tehniku, hranu i vino, sjeme i sadnice, prehrambene proizvode i proizvode za zaštitu životinja i biljaka, opremu za preradu hrane, održivu gradnju i energetiku poljoprivrednih i kućnih gospodarstava, vozila i proizvode domaćih obrta.

U posebnim će prostorima biti predstavljeni Rumunjska, Poljska, Autonomna Pokrajina Vojvodina, Srbija, Mađarska, Kina i tvrtke iz Australije. Posjetitelji će imati priliku degustirati te kupiti vina, mliječne i mesne proizvode, med te najkvalitetniju regionalnu hranu i ekološke proizvode (nagrađivane pri ocjenjivanju kvalitete pod pokroviteljstvom sajma). Na brojnim uzorcima vrtova i izložbama životinja posjetitelji će naučiti o tome što i kako najbolje proizvesti te će se zabaviti na bogatim popratnim događanjima.

Velika izložba životinja

Posjetitelji će imati priliku pogledati veliku izložbu goveda, konja, svinja, ovaca i koza, malih životinja te šarplaninaca. U lijepo uređenom ribnjaku moći će se pogledati i konzumne ribe, a opgromne oaze zelenila predstavljati će središnji sajamski vrt. Moći će se prošetati njivama s prikazima revitalizacije zemlje, modeli nasada slovenskih vina i jabuka, šumskog drveća i grmlja te obiteljski samoodrživi organski vrt kojega svatko može urediti ​​pomoću web aplikacije Permakulturni vrt.

Svaki dan sajma predstavlja zeleno iskustvo!

U subotu, 22.8., na rasporedu je Festival piva, velika revija životinja u oboru i večernja zabava uz renomiranu glazbenu skupinu. U nedjelju, 23.8., svi posjetitelji pozvani su na državno prvenstvo sjekača i natjecanje u plesanju Polke na glazbu poznatog folklornog ansambla. U ponedjeljak, 24. 8., na rasporedu je dan govedarstva i hrane, a u utorak, 25.8., dan konjogojstva i vina. U srijedu, 26.8. je dan svinjogojstva, ovčarstva i kozarstva, dok je četvrtak, 27.8. rezerviran za dan starih traktora Steyr, ekološku poljoprivredu, slovenske parkove prirode i sjemenarstvo.

Prisutne će tijekom cijelog sajma opuštati, zabavljati i educirati Agrina kuhinja s jelima za degustaciju, najboljih slovenskih sastojaka, degustacija vina, sokova, meda, mesnih i mliječnih proizvoda, ponuda slovenskih poljoprivrednih gospodarstava, demonstracija sigurnog rada u šumi i još mnogo toga.

Vidimo se na Agra 2015. u Gornjoj Radgoni!


Tagovi

Agra 2015. Pomurski sejem Međunarodni sajam poljoprivrede Poljoprivredni sajam Sajam u Sloveniji Gornja Radgona Šarplaninac Izložba životinja Prehrambeni sajam Festival piva Državno prvenstvo sjekača Natjecanje u plesu


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]