Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • CROAGRO
  • 31.10.2021. 16:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

CroAgro u studenom na Zagrebačkom velesajmu

U istom terminu tradicionalno će se održati i Sajmovi hrane i zdravog življenja. 

Foto: Mario Relatić
  • 386
  • 58
  • 1

Nakon jednogodišnje stanke zbog pandemije Covid-19, u paviljonima Zagrebačkog velesajma ove će godine ponovno zavladati moćni strojevi najsuvremenije poljoprivredne mehanizacije i opreme, kao i mnoštvo izlagača koji će poljoprivrednicima, ali i onima koji će to tek postati, ponuditi sve što im je potrebno u poljoprivrednoj proizvodnji.

Kako najavljuju organizatori Zagrebački velesajam d.o.o. i Gospodarski list d.d. od 25. do 28. studenog održat će se međunarodni sajam poljoprivrede, poljoopreme i mehanizacije CROAGRO

"U doba globalne pandemije, ali ujedno i brzog razvoja tehnoloških inovacija i svekolikog napretka poljoprivrede, kao i sve zahtjevnijeg tržišta i rastuće konkurencije, nastup i predstavljanje tvrtki i svih relevantnih subjekata u sektoru poljoprivrede i prehrambene industrije na poljoprivrednim sajmovima dobiva posebnu važnost", istaknuli su organizatori. 

Program ovogodišnjeg obiluje brojnim sadržajima, uz razne popratne manifestacije promotivno-prodajnog-kongresnog karaktera, tako da će svatko moći naći nešto zgodno i korisno za sebe, svoju obitelj ili svoju gospodarsku djelatnost. Također, održat će se ocjenjivanje najboljih i najkvalitetnijih sireva, rakije i likera, izbor za "hit" jabuku, najbolji hrvatski poljoprivredni proizvođači te izabrati "Hrvatski traktor godine". 

Sajam će se prostirati na oko 20.000 metara kvadratnih zatvorenog paviljonskog prostora (paviljoni 7, 8, 8A, 9 i 11A, uz mogućnost dodatnog angažiranja paviljona 5 i 6 ukupne površine 12.000 m2), a u istom terminu tradicionalno će se održati i Sajmovi hrane i zdravog življenja. 

Više informacija od sajmu možete pronaći ovdje

U cilju zaštite zdravlja svih sudionika, manifestacija će biti realizirana uz primjenu važećih epidemioloških mjera i sigurnosnih protokola koji uključuju omogućavanje ulaska samo osobama s EU digitalnim Covid-19 potvrdama.


Tagovi

CROAGRO Međunarodni sajam poljoprivrede Poljoopreme i mehanizacije Zagrebački velesajam Sajmovi hrane i zdravog življenja


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

Croagro

Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 91 6306 405, e-mail: damir.pavlek@zv.hr web: https://www.zv.hr/sajmovi-7/croagro/2522

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Gudovcu živo na proljetnom sajmu. Jedni kažu da je skupo, dok drugi troše bez pitanja. Jedni su sretni s ovim terminom dok neki trgovci smatraju da treba biti ranije, prije sjetve. Kako god, i u ovom formatu od četiri dana, posjetitelja n... Više [+]