Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Đakovo Expo Zlatne ruke
  • 14.04.2018. 10:30

Đakovo Expo Zlatne ruke - jubilarni 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija.

Foto: Facebook/TZ Grada Đakova
  • 404
  • 27
  • 0

Jubilarni 10. Sajam poljoprivrede, obrtništva i gospodarstva "Đakovo Expo Zlatne ruke",  u organizaciji Grada Đakova, Univerzala d.o.o. za komunalne djelatnosti i Turističke zajednice Grada Đakova održat će se 4. i 5. svibnja 2018. godine na lokaciji Državne ergele Đakovo - u zatvorenoj jahaonici i dvorištu pastuharne (Augusta Šenoe 45, Đakovo) na 5.000 četvornih metara sajamskog prostora.

"Sajam Đakovo Expo godinama donosi pozitivne rezultate lokalnom gospodarstvu, ima značajan mikroekonomski potencijal koji su prepoznali domaći obrtnici, obiteljska poljoprivredna gospodarstva te mali i srednji poduzetnici, a osnovni je cilj manifestacije, ne samo dati poticaj lokalnome gospodarstvu, već i popularizaciji poljoprivrede i sela, tradicijskih i suvremenih obrta, života u ruralnome prostoru, ali i novih poslovnih mogućnosti.

Osim proizvoda obiteljskih gospodarstva, obrtnika, malih i srednjih poduzetnika i zadrugara, na jubilarnom 10. Đakovo Expou bit će izložena poljoprivredna oprema i mehanizacija. U suradnji s partnerima pripremamo zanimljive radionice i edukacije za poljodjelce koje će voditi stručnjaci određenih profila", najavljuju organizatori. 

Agroklub je ponosni medijski pokrovitelj Đakovo Expo Zlatne ruke, a program pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Đakovo Expo Zlatne ruke Sajam


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

🔹 Predstavljamo izlagača 🔹 ✔ Tvrtka Horti Ekskluziv posluje na adresama Črečan 36D, Sv. Ivan Zelina i Pavlovec Zabočki 133, Zabok. ✔ Fokusirana je na vrhunsku kvalitetu, stalno praćenje tržišta te razvijanje u renomiranu tvrtku s potvrđen... Više [+]