Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Gastro manifestacija
  • 08.03.2015. 11:30

Dani masline u Zadru

Manifestacija Dani masline održava se u sklopu Županijskih dana 17. i 18. travnja 2015. u Zadru.

Foto: Filip Brala, Zadarski list
  • 289
  • 22
  • 0

Udruga prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije i ove godine organizira 17. manifestaciju Dani masline 2015. Manifestacija se održava u sklopu Županijskih dana 2015. 17. i 18. travnja u Zadru.

Osim edukativnog i natjecateljskog, manifestacija ima i humanitarni karakter. Svaku godinu organizira se humanitarna akcija kojom se podržava neka od lokalnih udruga za djecu, dok se maslinova ulja sakupljena od natjecatelja doniraju potrebitim ustanovama u gradu Zadru.

Kao i za prošlu manifestaciju, i ove godine će članovi Udruge prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista Zadarske županije uzorkovati ulje direktno kod proizvođača. Za sudjelovanje na manifestaciji potrebno je uzorkovati ukupno 1L ulja u ambalažu osiguranu od organizatora. Cijena kotizacije je 200,00 kn što uključuje kemijsku analizu, senzorsku analizu,izradu senzorskog profila u obliku paukove mreže i svečanu večeru za jednu osobu.

Kemijsku analizu (Pb, Smk, K-brojeve) raditi će i ove godine akreditirani laboratorij Zavoda za javno zdravstvo a senzorsku analizu Profesionalni panel Zavoda za javno zdravstvo Zadar.

Foto: Filip Brala, Zadarski list


Tagovi

Dani masline Zadar Udruga prehrambenih tehnologa Biotehnologa i nutricionista Zadar


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."