Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Vinska ponuda
  • 13.11.2014. 11:20

Dani otvorenih vrata peljeških podruma

Vinari Pelješca već deveti put organiziraju Dane otvorenih vrata peljeških podruma kako bi potpomogli proširenje i obogaćenje vinske ponude.

  • 314
  • 12
  • 0

Dan otvorenih vrata peljeških podruma samo je jedna od niza aktivnosti koje provode vinari uključeni u Udrugu Pelješki vinski puti i Udrugu Plavac mali-Pelješac. Suorganizatori ove manifestacije su HGK Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko neretvanske županije, TZO-a, i općine Pelješca. Velika pomoć u pokroviteljstvu tradicionalne manifestacije iskazale su i DNŽ i TZŽ Dubrovnik te Hrvatska turistička zajednica.

Brojnim promocijama vina i turizma pokušava se širem krugu ljudi pokazati da su vino i turizam najjači aduti DNŽ. Kolektivna je želja zainteresirati širi krug korisnika, uvaženih proizvođača, trgovaca, ugostitelja i potrošača za bogatu vinarsku proizvodnju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a prezentaciju vina izdići na razinu koju prihvaća europski svijet vina.

U petak, 05. prosinca 2014. godine u Trpnju će biti organizirana vinokušnja mladih vina, a bit će i prikazan film naslova "Dossier Zinfandel" u organizaciji Udruge vinara i Društvo Bijači iz Kaštela, nakon čega će se održati natjecanje novinarskih ekipa u kuhanju dalmatinskog brodeta.

Drugog dana, 06. prosinca, u Kneževom dvoru u Stonu u 11 sati organiziran je doček uz prezentaciju vina i vinara sa područja općine Ston, nastup KUD-a Poskočica iz Ponikava, HGD Biranj, a sve uz pratnju grupe Gusari, nakon čega se kreće u obilazak Peljeških podruma. Dvodnevno druženje vinara završit će u Zadružnom domu u Potomju.

Vinari Pelješca pozivaju Vas da i ove godine dođete u Carstvo vina Pelješca i kušate najbolja hrvatska vina.


Dokumenti


Tagovi

Vinska ponuda Vinari Pelješca Dani otvorenih vrata Pelješki podrumi Pelješki vinski puti Plavac mali - Pelješac Promocija vina Vinarska proizvodnja Europski svijet vina Trpanj Mlada vina Dossier Zinfandel Knežev dvor Carstvo vina Pelješca