Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam poljoprivrede
  • 23.12.2020. 15:00

Dobitnik traktorske kosačice onlajn Međunarodnog sajma poljoprivrede - Armin Tot

"Moji prijatelji i poznanici iz fejsbuk grupa čiji sam administrator su delili moje objave, neki su delili i više puta, bukvalno 24 sata!", rekao je Armin Tot, koji je srećni dobitnik John Deere-ove traktorske kosačice.

Foto: Facebook/Novosadski sajam
  • 206
  • 9
  • 0

Dobitnik traktorske kosačice John Deere X350R, darodavca KITE DOO na onlajn Međunarodnom sajmu poljoprivrede je Armin Tot iz Pančeva, koji je imao najveći broj deljenja objave na društvenim mrežema.

Uslov za učestvovanje u ovoj nagradnoj igri jeste da svi zainteresovani imaju registrovan profil na društvenoj mreži fejsbuk, da su stariji od 18 godina. Takođe, potrebno je da napišu kod koji sadrži link expoonline.rs ili podele objavu novosadskog sajma i pozovu prijatelje da dalje podele tu objavu. Bilo je preko 74.000 deljenja, a Armin Tot se izdvojio sa čak 9.300, što ga je kvalifikovalo kao pobednika.

"Moji prijatelji i poznanici iz fejsbuk grupa čiji sam administrator su delili moje objave, neki su delili i više puta, bukvalno 24 sata!", rekao je Tot, koji je srećni dobitnik John Deere-ove traktorske kosačice.

Poljoprivredni sajam: Konferencije do 23. decembra, onlajn sadržaj dostupan do marta

"Poklon je otišao u ruke, ne najsrećnijeg 'posetioca' sajma, već najmotivisanijeg! Kosačica koju je dobio ima dvocilindrični benzinski kavasaki motor sa 726 kubika i 19 konjiskih snaga. Visina košenja je od 25 mm do 102 mm, širina radnog zahvata je 107 cm, a služi za održavanje travnatih komunalnih površina. Radi se o jednoj vrednoj i kvalitetnoj John Deere-ovoj mašini", rekao je Bogdan Crnojački ispred kompanije KITE koja se prvi put ove godine predstavila na Sajmu poljoprivrede.

Kosačica u nagradi fond festivala rakije

Tot je inače i jedan od organizatora poznatog festivala rakije "Rakija i rakijaši" koji je ove godine održan 3. put i želi da ovu nagradu preusmeri na nagradni fond manifestacije kako bi je "pogurao" da bude još veća i bolja.

Treći Međunarodni festival rakije "Rakija i rakijaši" - u oktobru

"Krajnji cilj je da se sama rakija koja se proizvodi na našem području prepozna i na evropskom tržištu", rekao je Tot, obećavajući da će sledeće godine učestovati na Novosadskom sajmu poljoprivrede.

Sajam je danas zvanično završen, ali će sav sadržaj na platformi expoonline.rs biti vidljiv do 14. marta 2021. godine.

Nakon razmatranja reklamacija povodom dobitnika u Poklon igri organizovane povodom Međunarodnog poljoprivrednog sajma na platformi expoonline.rs, Novosadski sajam obavestio je 19. januara 2021. godine o svojoj odluci da je pravi pobednik Biljana Skular, čija je objava podeljena najviše puta pre završetka Poklon igre, tačnije 10.243 puta, uz poštovanje propozicija.


Tagovi

Međunarodni sajam poljoprivrede Armin Tot Traktorska kosačica Bogdan Crnojački Rakija i rakijaši Onlajn sajam


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...


Partner