Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zadružni savez Dalmacije
  • 29.10.2019. 12:00
  • Splitsko-dalmatinska, Seget Donji

Dođite na 29. Sabatinu - najveći vinski događaj u RH

Dođite, poslušajte zanimljiva izlaganja, kušajte raznovrsna vina, jaka alkoholna pića i mnoge druge delicije, naučite ili podučite nešto novo!

Foto: Vedran Stapić
  • 537
  • 33
  • 0

29. međunarodni susret vinogradara i vinara Sabatina 2019. održat će se od 7. do 10. studenog 2019. u Hotelu Medena u Segetu Donjem kod Trogira. 

Sabatinu svake godine posjećuju vinogradari, vinari, vinarske zadruge i tvrtke, stručnjaci, sommelieri, trgovci, ugostitelji, proizvođači i distributeri vinogradarsko-vinarske opreme, predstavnici resornih ministarstava, mediji i drugi sudionici vezani uz vinogradarstvo i vinarstvo iz Hrvatske i inozemstva. 
Prilika je za razmjenu iskustava, povezivanje, informiranje te nove poslovne kontakte i razgovore, a prepoznata je po dinamičnom programu koji, osim stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, uključuje i vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata, inovacija i sl. 

Program ovogodišnje Sabatine sadrži dvije posebne radionice posvećene temama "Zaštićena oznaka izvornosti" i "Kultura pijenja vina", koje će se održati u petak, 8. studenog 2019.

U dokumentu ispod teksta preuzmite program Sabatine 2019!

Kušajte više od 300 raznih vina

Cilj susreta je edukacija i povezivanje vinogradara i vinara međusobno, sa strukom, te s ostalim gospodarskim subjektima izravno vezanim za vinogradarstvo i vinarstvo. Osim gospodarskih subjekata iz Hrvatske, interes za sudjelovanjem pokazali su i oni iz Francuske, Austrije, Mađarske, Njemačke, Italije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Po riječima danas najuspješnijih vinogradara i vinara, Sabatina ostavlja trajan i pozitivan pečat na njihove živote, na njihov poslovni put. Upravo na Sabatinu dolaze radi ugodnog i pozitivnog okruženja sa svojim poslovnim suradnicima i prijateljima, a uz kušanje više od 300 raznih vina zaključuju se brojni novi poslovi.

Ocjenjivanje vina i jakih alkoholnih pića

S ciljem promocije te povećanja kvalitete i potrošnje hrvatskih proizvoda, organizatori su okupili tim ovlaštenih stručnjaka koji vrše analizu i ocjenu kvalitete i izgleda ambalaže vina i jakih alkoholnih pića. Dodjela priznanja za proizvode dostavljene na ocjenjivanje održat će se u Hotelu Medena, Seget Donji u Kongresnoj dvorani i to:

  • Dodjela priznanja za otvorena i mlada vina u petak 8.11.2019. u 20,00 sati
  • Dodjela priznanja za buteljirana vina i jaka alkoholna pića u subotu 9.11.2019. u 20,00 sati

Burza vina i Sajam vinogradarstva i vinarstva

Na sajmu vinogradarstva i vinarstva, te burzi i izložbi vina svoje proizvode predstavlja 300-tinjak izlagača - vinarskih zadruga, OPG-a, obrta i tvrtki iz Hrvatske i inozemstva. 

Tvrtku, proizvode i usluge vezane za vinogradarstvo i vinarstvo možete predstaviti na izložbenom štandu u okviru Sajma vinogradarstva i vinarstva, a buteljirane proizvode dostavljene na ocjenjivanje i proizvođači mogu samostalno predstaviti na Sabatini putem degustacijskog štanda na Burzi vina. 

Prijava za sajam i Prijava za burzu vina dostupne su u dokumentima ispod teksta ili na web stranici Zadružnog saveza Dalmacije, a popunjene prijave potrebno je poslati do 31.10.2019. na info@zsd.hr ili fax: 021/348-408. 

Rezervirajte svoj smještaj na vrijeme!

Budite dio Sabatine i rezervirajte na vrijeme smještaj u Hotelu Medena! Obrazac za rezervaciju hotelskog smještaja u kojem su istaknute cijene smještaja i prehrane možete preuzeti u dokumentu ispod teksta, a popunjeni obrazac pošaljite izravno hotelu na e-mail ili fax naveden u obrascu.

Detaljnije informacije o Sabatini potražite ovdje ili se obratite Zadružnom savezu Dalmacije na jedan od niže navedenih kontakata.


Dokumenti


Tagovi

Zadružni savez Dalmacije Sabatina Vino Izložba Sajam vinogradarstva i vinarstva Prijava Hotel Medena Kultura pijenja vina


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U Baranji nova balvan revolucija. Uskoro opširnije