Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Festival traminca
  • 20.05.2022. 09:00
  • Vukovarsko-srijemska, Ilok

Dođite u Ilok na Festival traminca!

Usuđujemo se reći da će ovogodišnji biti najspektakularniji i najjači po imenima sudionika i ponuđenih traminaca na kušanje, od kojih će neki upravo u Iloku imati svoju svjetsku premijeru, kažu organizatori.

Foto: Facebook/Festival traminca
  • 273
  • 39
  • 0

Festival traminca ove godine doživljava svoje četvrto izdanje i to od 10. do 11. lipnja. Dakle, kažu organizatori, opet će sve ići po prokušanom receptu butik vinskog festivala posvećenog sorti koja je, možda, ponajviše proslavila vinsku Hrvatsku.

Kako najavljuju, za razliku od prva tri izdanja Festivala traminca, koja su se odigrala na prekrasnim prostorima Principovca i Starog podruma Iločkih podruma, ove godine će svi festivalski događaji biti u ništa manje bajkovitom hotelu Dunav.

"Usuđujemo se reći da će ovogodišnje izdanje biti najspektakularnije i najjače po imenima sudionika i ponuđenih traminaca na kušanje, od kojih će neki upravo u Iloku imati svoju svjetsku premijeru", kažu organizatori.

Prvoga dana Festivala zvijezda će biti kuhar Marin Rendić, koji će, kao i ranije Tom Gretić, Nihad Mameledžija i Goran Kočiš, pokazati da traminci u svojim različitim izvedbama savršeno idu uz najrazličitije svjetske kuhinje.

Organizatori kažu da će uskoro objaviti sve detalje o gala večeri kao i sve detalje subotnjeg maratona radionica i masterclassova te popis svih vina koja će se moći kušati na izložbi traminaca.

"Novost je da ćemo ove godine upriličiti i autobusne shuttleove iz Osijeka, Vinkovaca i Novog Sada, a vjerojatno i iz Zagreba, koji će nositi naziv - TRAMINAC EXPRESS", objavili su.

Više informacija o programu pronađite ovdje.

Vidimo se u Iloku!


Tagovi

Festival traminca Vino Traminac Ilok


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]