Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • EIMA International
  • 03.07.2021. 07:30
  • Bologna, Italija

EIMA: Međunarodni sajam poljomehanizacije - prvi takav koji u 2021. otvara svoja vrata

Prvi međunarodni događaj u sektoru agro mehanizacije koji će se održati uživo, otvara svoja vrata u listopadu. Već je gotovo 1.600 izlagača rezerviralo svoja mjesta.

Foto: Facebook/EIMA International
  • 254
  • 178
  • 0

Međunarodni sajam poljoprivredne mehanizacije EIMA International nakon prošlogodišnjeg digitalnog izdanja, od ove godine otvara svoja vrata. Održat će se od 19. do 23. listopada u Bologni, u Italiji. To je ujedno i prvi međunarodni događaj u sektoru agro mehanizacije koji će se održati uživo, priopćili su organizatori.

Posjetitelji će moći vidjeti inovativne tehnologije u poljoprivredi poput satelita, GPS-ova, senzora, dronova, softvera, ISOBUS uređaja i putnih računala, ali i uobičajenu mehanizaciju kao što su traktori, priključni i drugi strojevi.

U sklopu ovog događaja održat će se brojni seminari i konferencije, zahvaljujući prisutnosti sveučilišta i istraživačkih institucija te suradnji sa Svjetskom asocijacijom stručnjaka za digitalne sustave primijenjene u poljoprivredi (AEF).

Već je gotovo 1.600 izlagača rezerviralo svoja mjesta, od čega je 30 posto iz inozemstva. Inače, na ovaj sajam dolazi više od 2.000 proizvođača iz 50 zemalja svijeta s više od 50.000 modela poljoprivredne mehanizacije i tehnoloških uređaja. 

Izložbeni centar u Bologni, koji je domaćin ovog događaja od davne 1969., ove godine spremno će dočekati izlagače i posjetitelje, najavljuju organizatori otkrivši kako proširuju izložbeni prostor, a rade i na preuređenju kako bi omogućili distancu i sve potrebne mjere zaštite od koronavirusa.


Tagovi

EIMA International Sajam Poljoprivredna mehanizacija Bologna


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić