Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam Agritechnica
  • 07.12.2013. 19:52

Eurometal predstavio novi model motokultivatora

Eurometal d.o.o. nasljednik je Standard MIO brenda

  • 2.649
  • 141
  • 0

Zajedno s drugim članicama Klastera poljomehanizacije, Eurometal d.o.o. Osijek sudjelovao je kao izlagač na najvećem europskom sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica u Hannoveru koji je održan od 10.-16.11.2013. godine. Na ovom sajmu Eurometal d.o.o. je predstavio novi model motokultivatora F-440 i crpke za navodnjavanje WA-30PBS s Briggs & Stratton motorom. Interes posjetitelja je bio zadovoljavajući te su na sajmu ostvareni mnogobrojni kontakti sa potencijalnim kupcima i partnerima s prostora EU a i šire.

Poseban interes za njihove proizvode pokazali su posjetitelji sajma s Dalekog istoka. U Eurometalu su zainteresirani većoj internacionalizaciji poslovanja kad je riječ o traženju novih kupaca na područje Rusije, Ukrajine, Afrike.

Izložbeni prostor članica Klastera poljomehanizacije na sajmu Agritechnica

Eurometal d.o.o. je osnovan 2011. kao malo poduzeće za razvoj, proizvodnju, prodaju i servis lake poljoprivredne mehanizacije. Tvrtka je nasljednik Standard MIO brenda koji je imao dugogodišnju tradiciju u proizvodnji navedene mehanizacije. Stekli su postojeću opremu i aktivnosti od navedene tvrtke, pokrenuli suradnju s tvrtkama poljoprivrednog programa kao npr. Same Deutz Fahr, a održali su i komercijalne veze sa tvrtkama iz inozemstva, između kojih su najpoznatije:

  • Honda France manufacturing s.a.s.
  • Honda Europe NV
  • Emak S.p.A
  • Keijsers T.E.F.

Ulaskom Republike Hrvatske u EU otvorile su se dodatne mogućnosti za proširenje već postojećeg plasmana proizvoda i usluga na EU tržište kao i šire. Najveći dio proizvodnje je plasiran na EU tržište za poznatog kupca (Honda France Manufacturing, Emak Spa, Keijsers, Mikropul) oko 75% ukupnog prihoda. Prvenstveno tvrtka Eurometal d.o.o. proizvodi motokultivatore, mjenjače i dijelove mjenjača (osovine, zupčanici i sl.). koji čine više od 60% ukupnog prihoda. U proizvodnom programu su također zastupljeni motokultivatori i priključci za motokultivatore Standard MIO brenda, crpke za navodnjavanje (benzinske i elektro), traktorske prskalice, mlinove za voće i grožđe, mlinovi čekičari/krunjači, a zastupljene su i usluge izrada alata, lijevanja aluminija, strojne i termičke obrade, presanja, varenja, površinske zaštite (lakiranje i cinčanje). Također raspolažemo aparatima neophodnim za kontrolu dijelova koji se proizvode. Tu bi posebno istaknuli uređaj za ispitivanje mikrotvrdoće dijelova nakon toplinske obrade na malim dijelovima i u malim područjima. Njime se mjeri tvrdoća u Vickersima (HV), a rezultati mjerenja pokazuju kolika je dubina cementiranog sloja.


Tagovi

Eurometal Standard MIO Motokultivator Same Deutz Fahr Crpka za navodnjavanje

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]