Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Simpozij
  • 03.09.2022. 16:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

FAZOS poziva na simpozij o digitalnim tehnologijama u poljoprivredi

Ključna tema ovog prvog međunarodnog simpozija, bit će interdisciplinarna primjena tehnologija u svrhu održive digitalne poljoprivrede.

Foto: Maja Celing Celić
  • 413
  • 38
  • 0

Fakultet agrobiotehničkih znanosti u Osijeku s partnerima organizira 1. Međunarodni simpozij o digitalnim tehnologijama u poljoprivredi (1st International Symposium on Digital Technologies in Agriculture – ISDTA 2022), koji će se održati od 9. do 11. studenog 2022. godine.

Organizira se s ciljem promocije internacionalizacije i prijateljstva između istraživača i profesionalaca u svim istraživačkim poljima povezanim s digitalnim tehnologijama u poljoprivredi, s naglaskom na preciznu poljoprivredu, edukaciju agronoma o digitalnoj poljoprivredi, prikupljanje podataka i sve ostale aspekte digitalnih tehnologija u agraru. 

Ključna tema bit će interdisciplinarna primjena tehnologija u svrhu održive digitalne poljoprivrede.

Ostale teme uključuju: prikupljanje podataka, preciznu proizvodnju usjeva, sustave podrške odlučivanju i modele u digitalnoj poljoprivredi, digitalne tehnologije u poljoprivredi, agroekonomiku i marketing digitalne poljoprivrede, te edukaciju agronoma u digitalnoj poljoprivredi.

Više informacija pronađite ovdje.

U sklopu događaja planirana je i radionica 1st Satellite Workshop Digital Agriculture in Rural Area – DIGITAGRA 2022, na kojoj će sudionici moći raspravljati o aktualnostima koje se tiču povezivanja na lokalnoj i regionalnoj razini, prilika i izazova za male poljoprivrednike u prelasku na digitalnu poljoprivredu, te njezinih ciljeva u ruralnim krajevima.


Tagovi

FAZOS Drigitalna poljoprvireda Međunarodni simpozij


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]