Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Poljoprivredni sajam
  • 03.02.2020. 17:00
  • Budimpešta, Mađarska

FeHoVa: 27. Međunarodni sajam lova, ribolova i oružja

Proizvođači svih poznatih marki oružja, ribolovnog pribora, čamaca, odjeće, obuće i drugih dodataka za lovce i ribolovce, na sajmu će prezentirati svoje proizvode, a bit će ih moguće kupiti po znatno povoljnijim cijenama od onih u trgovinama.

Foto: Printscreen/YouTube
  • 752
  • 38
  • 0

Međunarodni sajam lova, ribolova i oružja FeHoVa, njegovo 27. izdanje, održat će se od 13. do 16. veljače 2020. godine u Budimpešti.

Sajam u glavnom gradu Mađarske obiluje brojnim izložbama pasa, prodajnim štandovima, degustacijama mesa od divljači i ribe, prezentacijama, natjecanjima i još mnogo toga iz svijeta lova i ribolova.

Proizvođači svih poznatih marki oružja, ribolovnog pribora, čamaca, odjeće, obuće i drugih dodataka za lovce i ribolovce, na sajmu će prezentirati svoje proizvode koje će biti moguće kupiti po znatno povoljnijim cijenama od onih u trgovinama. 

Na prošlogodišnjem sajmu u Kongresno-izložbenom centru HUNGEXPO Budapest sudjelovalo je preko 300 izlagača iz 17 zemalja, a sajam je posjetilo oko 55 tisuća posjetitelja.

Kako je bilo na sajmu prošle godine, pogledaje u videu:

Video: YouTube/Hungexpo Budapest Congress and Exhibition Centre


Tagovi

FeHoVa Sajam Lov Ribolov Oružje Budimpešta


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zamislite da ujutro nađete nekog kako spava u šatoru na Vašem imanju, što biste napravili? To je naime sasvim normalna pojava i pravno formulirana radnja u nekim zemljama Europe. Ne znam koliko je precizna, ali ova karta pokazuje zemlje gdj... Više [+]