Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam cvijeća
  • 18.04.2016. 12:30

Flora centrum mundi u Ludbregu

Tradicionalna, već 20. Međunarodna izložba i sajam cvijeća, održat će se u Ludbregu od 6. do 8. svibnja. Uz sajam se održavaju i popratni programi poput izložbe oldtimera

  • 769
  • 33
  • 0

Već 20. Međunarodna izložba i sajam cvijeća "Flora centrum mundi Ludbreg 2016" održat će se od 6. do 8. svibnja na Trgu Svetog Trojstva, u perivoj dvorca Batthyany u Ludbregu.

Asortiman sajma koji organiziraju Grad Ludbreg, Turistička zajednica Grada Ludbrega i Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak odnosi se na sve vrste cvijeća, ukrasnog grmlja i bilja, opremu za vrt, vrtni namještaj, vrtne figure, tegle za cvijeće, plastenici, repromaterijal, asortiman zaštite bilja, umjetničke radove od drveta, keramike i drugih prirodnih materijala.

Uz sajam cvijeća održat će se i različiti popratni programi:

  • u atriju dvorca Batthyany održat će se izložba bonsai
  • izložba čajeva, začinskog i aromatičnog bilja (dvorac Batthyany)
  • izložba hrvatskog sira i zdrave prehrane
  • izložba oldtimera

Posjetiteljima je osigurano mnoštvo različitih zabavnih sadržaja, od ugostiteljske ponude i održavanja koncerta Mladena Grdovića u subotu navečer, do sadržaja za djecu - dječji cvjetni korzo, kulturno-umjetnički programi ludbreških udruga te Međunarodni hrvački turnir.

Kontakt osoba za izlagače je Mateja Margić, 042/310-094. Ispod teksta možete pronaći i prijavnicu za izlagače.


Dokumenti


Tagovi

Flora centrum mundi Sajam cvijeća Ludbreg Međunarodni


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]