Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FoodBall fest
  • 06.06.2019. 13:30
  • Osječko-baranjska, Osijek

FoodBall Fest - prvi street food festival u Osijeku!

Ovaj vikend u Osijeku igraju Hrvatska-Wales, počinje Pannonian Challenge, a sve će začiniti prvi street food festival FoodBall Fest. Doći u Osijek i ostati gladan - nemoguća misija.

Foto: Osječko-baranjska županija
  • 368
  • 30
  • 0

Kako je jedna od prvih asocijacija na Slavoniju upravo dobra hrana i domaćinstvo, Turističke zajednice Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka zajednički su pripremile prvi tematski street food festival u Osijeku pod nazivom FoodBall Fest Osijek koji se 7. i 8. lipnja održava na Trgu Svetog Trojstva u osječkoj Tvrđi.

"Ovog vikenda Osijek je domaćin dva značajna sportska događaja, a gradom će vladati nogometna i adrenalinska ludnica! Očekuje nas utakmica kvalifikacija za Euro 2020. Hrvatske nogometne reprezentacije i Walesa koja se održava na rasprodanom Gradskom vrtu i festival ekstremnih sportova Pannonian Challenge koji se održava od 5. do 9. lipnja, a na kojem je prijavljeno više od 300 vozača, među kojima su i velika svjetska imena adrenalinske sportske scene.

Posjetitelje će 7. i 8. lipnja od 17 do 23 sata na glavnom trgu u Tvrđi dočekati uigrani tim od 11 ugostitelja koji će s ponosom predstavljati 11 poznatih nogometnih majstora. Stoga ne propustite priliku pojesti pivski gulaš kod Sina ravnice aka Livin la Vida loca, uživati u vegetarijanskom cheeseburgeru kod Malog zelenog ili popiti craft pivo kod Kaisera Franza von Beckersa. Svoj kutak na FoodBall Festu imati će i NK Osijek, koji vam priprema pravu nogometnu zabavu i brojna iznenađenja za sve generacije. Prvo izadnje osječkog tematskog street food festivala podjednako je okrenuto navijačima, posjetiteljima i građanima Osijeka koji imaju priliku uživati i družiti se uz odličnu brzu hranu, slavonska craft piva, vina i pokoju domaću rakiju", pozivaju organizatori.  

Zaključno, kažu, pridružite se FoodBall Festu Osijek prije, za vrijeme ili nakon strastvenog navijanja, kad ogladnite u skate parku ili se prije koncerta Leta 3, Hladnog piva ili Atheist rapa koji se toga vikenda održavaju u dvorištu Vege dođite zagrijati uz DJ Kemburgera i DJ Flegmu.

"Ulaz je slobodan, hrana sportski brza, a pivo i društvo odlično!", zaključuju
 


Tagovi

Street Food Fest Osijek Euro Pannonian Challenge


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).