Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica 2023.
  • 21.11.2022. 15:00
  • Berlin, Njemačka

Fruit Logistica 2023. okupit će gotovo 2.000 izlagača iz 87 zemalja

Veliki dio izložbenog prostora je već zauzet i zbog tog su dodane hale kako bi se zadovoljila dodatna potražnja tvrtki za strojeve i tehnologiju

Foto: Facebook/Fruit Logistica
  • 1.273
  • 50
  • 0

Fruit Logistica je vodeći sajam za sektor svježih proizvoda, voća i povrća, koji nudi brojne mogućnosti poslovanja, umrežavanja i kontakta ključnim donositeljima odluka u svakom sektoru ove industrije. Održat će se u Berlinu, Njemačkoj, od 8. do 10. veljače 2023. godine.

Prethodni sajam je ugostio brojne sudionike i više od 600 kompanija izlagača te više od 40 tisuća posjetitelja. Prema riječima organizatora, predstojeće izdanje će posjetiti još više profesionalaca i entuzijasta. Na raspolaganju je 112.000 m², a bit će prisutno 1.994 izlagača iz 87 zemalja, najavljuju organizatori. Veliki dio izložbenog prostora je već zauzet i zbog tog su dodane hale kako bi se zadovoljila dodatna potražnja tvrtki za strojeve i tehnologiju.

Glavne teme izdanja 2023. uključuju logistiku, strojeve i tehnologiju te Smart Agri (pametna poljoprivreda, op.ur.). Također, tu je i sektor ekoloških proizvoda koji stalno raste te bilježi sve veći broj sudionika svake godine. 

Program manifestacije uključuje najopsežniji program konferencijskih razgovora i rasprava, a svi su besplatni za poslovne posjetitelje. Sudionici će moći proširiti svoje razumijevanje složenog međunarodnog tržišta i naučiti više o svim važnim inovacijama.

Posjetitelje čeka niz edukacija i društvenih događanja

Sajam će uključivati sedam platformi za prezentaciju proizvoda: svježe voće i povrće, orašasto voće, sušeno voće, cvijeće, bilje, smrznuto voće i povrće i ekološkiproizvodi. Posjetiteljima će ponuditi široku paletu proizvoda i događaja kao što su Innovation Award FLIA, Start-up Day, Tech Stage, Logistics Hub, Future Lab i Fresh Produce Forum. Zbog toga se smatra najboljom B2B platformom koja prikazuje tržište sektora koji se brzo mijenja.

Također, postavljena je i platforma, Fruit Logistica Online koja podržava umrežavanje i izravnu razmjenu između tvrtki, donositelja odluka i kupaca. Pružit će informacije o novim proizvodima i inovativnim rješenjima u industriji svježeg voća te omogućiti mnoge pogodnosti. Za sudjelovanje je potrebno registrirati se.

Cijena dnevne karte je 45 eura, za sva tri dana 85 eura, a mogu se kupiti online.

Sajam je za posjetitelje otvoren u srijedu i četvrtak od 9 do 18 i u petak od 9 do 16 sati. 


Tagovi

Fruit Logistica Fruit Logistica Online Berlin Sajam


Autorica

Ranka Vojnović

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dugogodišnjim iskustvom u povrćarstvu, zaljubljenica u ekološku poljoprivredu i druge oblike alternativne poljoprivrede poput biodinamike i permakulture.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]