Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fruit Logistica
  • 08.01.2017. 13:30

Fruit Logistica - sajam svjetskog voća i povrća

Međunarodni sajam voća, Fruit Logistica, održat će se od 8. do 10. veljače 2017. u Berlinu, u Njemačkoj.

Foto: Facebook/Fruit Logistica
  • 1.409
  • 139
  • 0

Međunarodni sajam voća, Fruit Logistica, održat će se od 8. do 10. veljače 2017. u Berlinu, u Njemačkoj. Sajam je to na kojemu svake godine bude 2.884 izlagača i više od 70.000 posjetitelja. Fruit Logistica pokriva sve sektore proizvodnje voća i povrća osigurava cjelovitu sliku najnovijih inovacija, proizvoda i usluga u međunarodnom lancu opskrbe.

Od 8. do 10. veljače kompanije iz cijeloga svijeta koje se bave proizvodnjom voća - od globalnih igrača do srednjih i malih tvtrki i organizacija - doći će u Berlin gdje će prikazati cijeli spektar proizvodnje svježeg voća i povrća.

Posjetitelji će moći vidjeti svježe voće i povrće, sušeno i orašasto voće, pakiranja i oznake, transport i sustav logistike, rukovanje proizvodima i skladištenje, novine i mediji, računalna i internetska rješenja te sustave kultivacije.

Foto: Facebook/Fruit Logistica


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da ne znam bolje, rekla bih da želi nešto da mi poruči....:P