Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agro Arca
  • 18.05.2015. 19:35

I međunarodno ocjenjivanje meda na Agroexpo!

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza 2015.

  • 178
  • 7
  • 0

U maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije u ponedjeljak, 18. svibnja, održan je prvi sastanak Organizacijskog odbora sajma Agroexpo. Sastanku su uz predstavnike poljoprivrednih proizvođača i udruga s područja županije nazočili predsjednica Županijske skupštine Ana-Marija Petin, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnik županijskog Upravnog odjela za zajedničke politike i fondove EU Tugomir Majdak, direktor sajma Viroexpo Igor Andrović, direktor HGK ŽK Virovitica Milan Vanđura.

Na sastanku je dogovoreno da će ovogodišnji 5. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo biti održan u subotu, 29. kolovoza, na Trgu kralja Tomislava i dijelu ulice Ferde Rusana u Virovitici. Sajam Agroexpo i ove godine će se održati u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije.

Ovogodišnji sajam Agroexpo održat će se u Virovitici 29. kolovoza

U sklopu sajma i ove godine će se održati županijsko i međunarodno ocjenjivanje meda, a u cilju privlačenja većeg broja uzoraka meda odlučeno je da se količina potrebna za predaju uzoraka smanjena sa dosadašnjih 3 kg na 1,5 kg. Dogovoreno je da će u sklopu održavanja 5. sajma Agroexpo biti održano i edukativno predavanje o upotrebi pesticida.

Uz sajam Agroexpo održat će se i izbor za najuzorniju seosku ženu Virovitičko-podravske županije. Detaljnije informacije o prijavi i sudjelovanju na izboru za najuzorniju ženu bit će objavljene na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije na web adresi.


Tagovi

Agro Arca Agroexpo Virovitica Milan Vanđura Tugomir Majdak Ana-Marija Petin Zdravko Dijaković Igor Andrović Predavanja Međunarodni sajam Med


Partner

Virovitičko-podravska županija

Trg Ljudevita Patačića 1, 33000 Virovitica, Hrvatska
tel: +385 (0) 33 638 140, e-mail: ured.zupana@vpz.hr web: http://www.vpz.com.hr

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]