Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktorijada 2019.
  • 19.08.2019. 16:30
  • Varaždinska, Strmec, Novi Marof

Impresivna povorka kod Novog Marofa, u Traktorijadi sudjelovalo 40-ak traktora

Održalo se u organizaciji DVD-a Strmec i natjecanje u bacanju anlasera, a dodijeljene su nagrade za najjači, najstariji i najnoviji traktor.

Foto: DVD Strmec
  • 415
  • 74
  • 0

Četrdesetak traktora raznih modela, sudjelovalo je u Traktorijadi 2019. u organizaciji Dobrovoljnog vatrogasnog društva Strmec, u subotu 17. kolovoza.

Ruta zanimljive Traktorijade, navode iz DVD Strmec, startala je u Strmcu dok je prva postaja bila organizirana u Remetincu kod Caffe bara Boška te nastavila kroz Novi Marof do Cafe bara Madžarevo gdje su sudionici imali drugi odmor, a svima zainteresiranima omogućili razgledavanje svojih ljubimaca.

Impresivna kolona je zatim krenula prema Remetincu gdje je dočekana kod DVD-a Remetinec te su se svi zajedno zaputili prema Strmcu. gdje su domaćini kod Caffe bara Bubamara organizirali druženje do duboko u noć.

"Održalo se tu još i natjecanje u bacanju anlasera, a dodijeljene su nagrade za najjači, najstariji i najnoviji traktor. Uspješna organizacija podstrek je za novo izdanje 2020. godine koje se s nestrpljenjem očekuje", zaključuju organizatori. 

Inače, DVD Strmec, uz Traktorijadu, organizira niz zanimljivih događanja. Tu je Florijanovo - proslava dana zaštiinika vatrogasaca, sv. Florijana, ali i potraga za uskršnjim pisanicama tijekom najvećeg katoličkog blagdana.


Tagovi

Traktorijada DVD Strmec Povorka Traktori


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]