Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Radionica
  • 22.02.2015. 15:55

Izvozni programi HBOR-a i osiguranje potraživanja

Cilj radionice je upoznati izvoznike sa programima HBOR-a kojima se omogućuje kreditiranje obrtnih sredstava namijenjenih pripremi proizvodnje za izvoz i naplati obavljenog izvoza te osiguranje izvoznih potraživanja od rizika neplaćanja.

  • 245
  • 16
  • 0

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Vukovar i Hrvatska banka za obnovu i razvitak - Područni ured za Slavoniju i Baranju 24. veljače, od 11 do 12.30 sati u prostoru HGK - Županijske komore Vukovar (Zmajeva 1, Vukovar) organiziraju radionicu na temu HBOR-ovi izvozni programi i osiguranje potraživanja.

Cilj radionice je upoznati izvoznike sa programima HBOR-a kojima se omogućuje kreditiranje obrtnih sredstava namijenjenih pripremi proizvodnje za izvoz i naplati obavljenog izvoza te osiguranje izvoznih potraživanja od rizika neplaćanja. Radionica je namijenjena aktivnim poduzetnicima koji već imaju iskustva u izvozu, kao i onim poduzetnicima koji su početnici u izvozu.

Radionicu će održati Boris Čagalj, voditelj HBOR-ovog Područnog ureda za Slavoniju i Baranju, te Gabrijela Kupanovac, voditeljica Odjela kratkoročnog osiguranja i reosiguranja HBOR-a. Sudjelovanje na radionici je besplatno uz prethodnu prijavu (prijavni obrazac u priloženim dokumentima) najkasnije do 23.02. 2015. godine do 12,00 sati na e-mail: jholik@hgk.hr ili hbor-osijek@hbor.hr.


Tagovi

HBOR Boris Čagalj Gabrijela Kupanovac Kreditiranje Obrtna sredstva Izvozni programi HGK ŽK Vukovar Radionica


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijep proljetni dan mnogi su iskoristili za radove u poljoprivredi. Sade se vinogradi, uređuju okućnice, priprema se tlo