Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Farm Show
  • 25.08.2015. 11:40

Još veći i još bolji - Farm Show 2015.

Ove godine na FarmShowu pogledajte zasijana pokusna polja kukuruza više sjemenskih kuća i usporedite kvalitetu na licu mjesta!

  • 282
  • 42
  • 0

Lagano kreće sezona jesenskih poljoprivrednih sajmova, a jedan od prvih koji će otvoriti svoja vrata znatiželjnim posjetiteljima je sajam poljoprivredne mehanizacije u Osijeku, FarmShow 2015. Prošlogodišnje prvo izdanje sajma oduševilo je profesionalne proizvođače, ali i šetače, ljubitelje mehanizacije, a ove godine očekuje se još veća kvaliteta, što same organizacije, što ponude na sajmu.

Ponovo u organizaciji Udruge prodavatelja poljoprivredne mehanizacije, sajam će se odviti zadnji vikend u kolovozu, točnije 28.-30. kolovoza 2015., na sportskom aerodromu u Osijeku, središtu kraja gdje se odvija hrvatska ratarska proizvodnja. Posjetitelji će ponovo uživati u pogledu i isprobavanju vrijedne poljoprivredne mehanizacije, a velika novost je ta što će ove godine moći pogledati i pokusna polja kukuruza zasijana sjemenom raznih sjemenskih kuća.

"Iznimno smo zadovoljni sa prošlogodišnjim ishodom sajma tako da smo ove godine odlučili ponuditi i neke novosti poput pokusnih polja. Ovo će biti prvi takav primjer razgledavanja pokusnih polja u Hrvatskoj jer će poljoprivrednici moći na licu mjesta usporediti kvalitetu raznih sorti, raznih sjemenskih kuća. Na istim poljima usporedno će se prikazati i rad poljoprivredne mehanizacije pa će tako jedan potencijalni kupac moći usporediti kvalitetu rada recimo Case i John Deere traktora" navodi Irenej Kitanović iz organizacije sajma.

Organizatori se i ove godine vode kvalitetom izloženog pa će tako broj izlagača biti podjednak kao i prošle godine, ali zato usko specijaliziran u smjeru poljoprivredne proizvodnje. Osim strojeva, tu će se naći i prodavači sredstava za zaštitu bilja, gnojiva, sjemena, ukratko, svega što se tiče poljoprivrede.

Sa tribina pogled na prezentaciju strojeva u radu!

Prošle godine smo dva dana za redom pomno pratili prezentacije raznih traktora i strojeva u radu, a ove godine će ono biti još ugodnije jer su organizatori dogovorili postavljanje tribine za gledatelje pa je tako ujedno i sigurnost posjetitelja dodatno zajamčena. Događaj će osiguravati i dežurna vatrogasna ekipa, ali i ekipa hitne pomoći, za koju se ipak nadamo da neće imati puno posla. Za tehničku logistiku na terenu ponovno je odgovoran Rudolf Kalkan, predsjednik AK Slavonija, koji iza sebe ima dugogodišnje iskustvo u organizaciji događaja na Sportskom aerodromu pa tako poznaje sve regulative koje organizator jednog takvog događaja mora ispunjavati.

Posjetite Agroklub punkt!

Na sajmu ćete se opet moći družiti sa zgodnim Agroklub hostesama, ali i posjetiti Agroklub punkt, popričati s ekipom.

Organizacija sajma teče po planu, na službenoj web stranici sajma ćete uskoro moći pogledati popis izlagača i raspored prikazivanja mehanizacije u radu, jedino što još možemo poželjeti jesu lijepo i sunčano vrijeme. A kako bi izdržali do sajma, ispod članka pogledajte fotogaleriju atmosfere sa prošlogodišnjeg!


Tagovi

Agronom John Deere Case Pokusna polja Udruga prodavatelja poljoprivredne mehanizacije Rudolf Kalkan Sportski aerodrom Irenej Kitanović Sajam poljoprivredne mehanizacije Demonstracija strojeva Farmshow Osijek Sajam u Osijeku