Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sajam vinarstva i maslinarstva
  • 17.12.2014. 12:30

Još veći i još bolji - Vinitaly 2015!

Svake godine VeronaFiere intenzivno radi na tome da na sajam privuče što više kvalitetnih trgovaca i ugostitelja, i to s najvažnijih i najzanimljivijih međunarodnih tržišta.

  • 216
  • 9
  • 0

Specijalno izdanje Vinitaly sajma pripremila je sajamska kuća VeronaFiere, a održat će se od 22. do 25. ožujka 2015. na njihovom sajmištu u Veroni. U skladu s tradicijom Vinitaly će i ove godine biti ne samo internacionalna smotra ponajboljih vina, nego i revija maslinovog ulja i drugih proizvoda od masline i na bazi masline, pod nazivom Sol&Agrifood, te izlog opreme za vinogradarstvo i vinarstvo, ali i uljarstvo Enolitech.

Osim vinara, predstavit će se i maslinari

Upravo sinergija triju događanja u jednoj manifestaciji čini posebnu snagu priredbe na sajamskoj pozornici VeronaFiere, kuće koja, zasad jedina u svijetu, totalnim prikazom, od opreme za vinograd, maslinik, vinski podrum i uljare te samih gotovih proizvoda nastoji, i odlično uspijeva, u poslovnom smislu promovirati vinski i maslinarski sektor.

100 najboljih talijanskih vina

U subotu, 21. ožujka 2015., u povijesnom zdanju Palazzo della Gran Guardia vrata otvara OperaWine s ponudom najboljih talijanskih vina.

Sajam Vinitaly

Sa svojim najboljim vinima predstavit će se 100 najznačajnijih proizvođača plemenite kapljice s Apeninskog poluotoka i to je prilika da se u nekoliko sati otkriju dragulji talijanskoga vinarstva. Selekciju tih stotinjak izlagača napravila je znana američka vinska revija Wine Spectator.

Nastup na Vinitaly-u može značiti stjecanje povoljnije pozicije na tržištu, što je posebice važno imajući na umu sve oštriju konkurenciju. Potvrdu o tome daju zadovoljni odgovori na anketu postavljenu izlagačima, ali i posjetiteljima na kraju sajma Vinitaly 2014. Pokazalo se da je kroz četiri dana trajanja sajma 68 % inozemnih kupaca sklopilo ugovore za kupnju, 73 % pronašlo je i nove dobavljače, a čak 97 % izlagača potvrdilo je svoj ponovni nastup, u 2015. godini.

Sajam Vinitaly

Svake godine VeronaFiere intenzivno radi na tome da na sajam privuče što više kvalitetnih trgovaca i ugostitelja i to s najvažnijih i najzanimljivijih međunarodnih tržišta. U to se ulaže sve više napora, ali i materijalnih sredstava. Ostvareni su i stalno se ostvaruju novi kontakti s odgovarajućim ustanovama i udruženjima u sektoru u drugim sredinama. Posebno se radi i na povećanju dolazaka kupaca iz vodećih europskih tržišta, posebice Njemačke, Austrije i Švicarske.

Prošle godine 4.111 izlagača iz 22 zemlje!

U 2014. godini netto izlagačka površina prostirala se na 91.140 četvornih metara, a kada se u to ubroje i posebni prostori namijenjeni degustacijama, površina je prešla 100.000 četvornih metara. Sajam je popratilo 1.597 novinara iz cijelog svijeta.

Za još više informacija o tome kako doći do besplatne profesionalne ulaznice za Vinitaly 2015. možete kontaktirati predstavnika VeronaFiere za zemlje Alpe-Jadran na neki od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Vinitaly Sajam vinarstva Italija VeronaFiera Wine Spectator

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.