Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Noćnjak 2018.
  • 15.03.2018. 11:00

Jubilarna 20. manifestacija maslinara i uljara Noćnjak otvara svoja vrata

Spremni za jubilarni Noćnjak? Mi jesmo!

Foto: Bigstockphoto/wellsie82
  • 134
  • 18
  • 0

Spremni za jubilarni, 20. Noćnjak? Mi jesmo. Već 20. Međunarodna manifestacija maslinara i uljara Noćnjak 2018. u organizaciji Zadržnog saveza Dalmacije i ove godine počinje sadnjom masline danas u 17.30 sati ispred Hotela Olympia u Vodicama. 

Noćnjak otvara ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić koji će, u sklopu dodjela osobnih i kolektivnih priznanja zaslužnima u području maslinarstva i uljarstva, dodijeliti priznanje "Pavle Bakarić" za životno djelo u maslinarstvu. Prepoznatljiva maslinarska manifestacija i ove godine obiluje brojnim sadržajima. Na sajmu vas očekuje bogata ponuda strojeva i opreme za maslinarstvo, ali i znanstveno-stručni skup o maslinarstvu i uljarstvu. U sklopu "Zadružne ure" bit će riječi o hrvatskom zadružnom sustavu i položaju zadruga na tržištu, na stručnom skupu Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe stručnjaci će prezentirati aktualnosti u uzgoju maslina, a previđene su i radionice kušanja maslinova ulja.

Noćnjak traje od 15. do 18. ožujka, a Vodice će sutra, 16. ožujka, ujedno ugostiti i manifestaciju "Naše domaće, sada i ubuduće" - radionice o novim mjerama financiranja ruralnog razvoja u Vodicama i radni ručak s ministrom poljoprivrede. 

Cjelokupni program Noćnjaka pogledajte u dokumentu ispod teksta. 


Dokumenti


Tagovi

Noćnjak Vodice Masline Ulje


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).


Partner

Zadružni savez Dalmacije

Kamila Tončića 4, 21000 Split, Hrvatska
tel: +385 21 348 365, e-mail: info@zsd.hr web: http://www.zsd.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lijeska je zanimljiva grmolika biljka. Njeni plodovi, lješnjaci, karakterističnog su okusa i mogu poslužiti kao savršena grickalica zbog svojih vrijednih nutritivnih sastojaka. Još ako imate čuvara nasada, koji je ozbiljno shvatio svoju ulo... Više [+]