Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dani slavonske šume
  • 03.09.2020. 12:15
  • Osječko-baranjska, Našice

Jubilarni Dani slavonske šume ove godine na Trgu dr. Franje Tuđmana

U sklopu manifestacije održat će se 14. Obrtnički sajam našičkih obrtnika i gostiju, Sajam proizvoda i usluga ruralne Slavonije i 7. humanitarna manifestacija "Mali grad velikog srca".

Foto: Facebook/ Radio Našice
  • 213
  • 27
  • 0

Iako u nešto izmijenjenom obliku, poznati našički sajam Dani slavonske šume, ove godine jubilarni 20. održat će se 5. i 6. rujna, a u skladu sa svim mjerama i preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Nacionalnog i Gradskog stožera, priopćili su to iz Turističke zajednice grada Našica.

Otvaranje festivala bit će u središtu grada, na Trgu dr. Franje Tuđmana s početkom u 10 sati. U sklopu manifestacije tijekom dana organiziran je i 14. Obrtnički sajam našičkih obrtnika i gostiju, Sajam proizvoda i usluga ruralne Slavonije i 7. humanitarna manifestacija "Mali grad velikog srca".

U organizaciji humanitarne udruge Dar dobrote i prijateljskih udruga bit će osigurana cjelodnevna humanitarna gastroponuda. Za istu večer najavljen je koncert Zlatnih struna, s početkom u 19 sati, također na istom trgu.

Nedjelja je rezervirana za tzv. Dan našičkog sporta gdje će svoje radove prezentirati sportski klubovi i udruge našičkog kraja u organizaciji Športske zajednice Grada Našica i Društva pedagoga fizičke kulture Našica.

Uz predstavljanje aktivnih sportskih udruga, na trgu s početkom u 10 sati policija i postrojba Interventne policije također će predstaviti svoj rad i aktivnosti koje provode. 

 


Tagovi

Dani slavonske šume Našice Trg dr. Franje Tuđmana Dan našičkog sporta


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.