Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mladi u poljoprivredi
  • 09.01.2023. 10:30
  • Grad Zagreb, Zagreb

Kako spojiti nespojivo - obiteljska gospodarstva i velika poduzeća?

Udruga AIESEC Hrvatska, ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države, organizira konferenciju u Zagrebu 14. siječnja - prijavite se!

Foto: Depositphotos/kasto
  • 1.418
  • 71
  • 0

Kako mladim ljudima približiti poduzetništvo u poljoprivredi te kako do sinergije malih i velikih poduzeća, teme su ovogodišnje konferencije “Business Future in Croatia” koja će se održati 14. siječnja 2023. u dvorani Studentskog Centra Zagreb (Savska cesta 25) s početkom u 10:30.

Konferencija je nastavak pilot projekta kojega je lani uspješno provela Udruga AIESEC, a kojoj je cilj izgradnja potencijala, znanja i ostanka mladih u Hrvatskoj.

Udruga AIESEC Hrvatska je ogranak najveće studentske organizacije koja djeluje u 124 države, a postoji od 1953. godine. Djeluje kao najveća globalna mreža mladih, neprofitna i nevladina organizacija čiji je cilj potaknuti razvoj liderstva i drugih vještina ključnih za unapređenje mladih.

Prijavite se za sudjelovanje ovdje

Ujedinjeni narodi (UN) ovu su udrugu ocijenili važnom karikom u lancu ostvarenja ciljeva održivog razvoja, a svojim djelovanjem prepoznata je kao platforma za stjecanje iskustava koja cijene brojni poslodavci.

Kako efikasno iskoristiti zemlju

Ovogodišnja konferencija sadržavat će dvije panel rasprave, a predviđeno je i predavanje iznenađenja. Fokus je na OPG-ovima, a tema "Sinergija velikih i malih poduzeća". Osim predavanja i panela, sudionici će imati priliku sudjelovati i u case study-ju s temom “Kako spojiti nespojivo”.

Ove godine želimo obratiti pozornost na male poduzetnike, odnosno OPG-ovce i istaknuti ih kao jedne od bitnih faktora hrvatskog gospodarstva, te tako pokazati mladima kako efikasno iskoristiti hrvatsku zemlju i raznolikost u svoju korist”, rekla je Laura Uršulin, predstavnica AIESEC Hrvatska.

Konferencija je prošle godine obuhvatila brojne renomirane sudionike, a i ove godine imaju bogati repertoar s panelistima: Krunoslav Bešir iz Podravke, Leticija Hrenković iz Agrokluba, Antonija Šoštarić iz tvrtke AGRIVI, Luka Jureško iz Submarine, Ivan Lauc iz Plodovi.hr, Nikolina Novinić iz Destinove i Goran Vrabec iz Volim ljuto.


Tagovi

AIESEC Hrvatska Business Future in Croatia Razvoj liderstva Sinergija poduzeća AGRIVI Podravka Submarine Destinova Volim ljuto Plodovi.hr Agroklub


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]