Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Promocija poljoprivrede
  • 09.02.2016. 16:30

Koliko žene pomažu promociji poljoprivrede?

Pogledajte što smo zabilježili na sajmovima u Hannoveru, Berlinu i Budimpešti!

  • 360
  • 217
  • 0

Žene su stalni pratitelji poljoprivrednih događanja. Nema sajma da se ne pokušava angažiranjem mladih djevojaka i žena poboljšati prodaja i skrenuti pažnju na svoje proizvode. Ili su hostese, ili jednostavno rade na štandu. Gleda se da su što je moguće ljepše obučene i spremne za odgovorni posao - prodaju poljoprivrednih proizvoda i mehanizacije.

Ove djevojke su gole

U posljednja dva mjeseca našli smo se na tri velika europska sajma. Pogledajte što smo zabilježili na najvećem svjetskom sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hannoveru, ali i na glavnom i najvećem sajmu svjetske proizvodnje hrane i poljoprivrednih proizvoda, Zeleni tjedan u Berlinu.

Budimpešta je prije 10-ak dana imala svoj glavni sajam, a to je Agromash expo. I tu su fotografi zabilježili zanimljive nastupe. Objavljujemo dio atmosfere našeg fotografa na ova tri sajma, a i ono što je objavljeno na Facebook stranici berlinskog Zelenog tjedna.

Galeriju možete pogledati ispod teksta ;)


Fotoprilog


Tagovi

Messe Berlin Grüne Woche Green week Berlin Zeleni tjedan Ministri Hannover Budimpešta Agromash expo


Autor

Damir Rukovanjski

Više [+]

Diplomirani agronom, dugogodišnji dopisnik, novinar i urednik u Glasu Slavonije, osnivač i urednik AgroGlasa od 2000. do 2008. Urednik EU Agro Info od 2008 do 2013., urednik Agrotehnike, izdavač brojne stručne poljoprivredne literature. Kolumnist Agrokluba od 2008.godine. Nekadašnji suradnik Gospodarskog lista, Nove Zemlje. Član Hrvatskog novinarskog društva od 1993.godine i član Izvršnog odbora Zbora agrarnih novinara HND.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.